رقابت دانش‌آموزان در نخستین مسابقات علمی مهارتی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

نخستین مسابقات علمی مهارتی دانش‌آموزی انجمن علمی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه صنعتی امیرکبیر با رقابت دانش‌آموزان دوره اول و دوم متوسطه در سه رشته سازه ماکارونی، مکعب روبیک و شطرنج برگزار شد.

به گزارش سیناپرس و به نقل از  روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، نخستین مسابقات علمی مهارتی دانش‌آموزی انجمن علمی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد. این مسابقات در سه بخش سازه ماکارونی، مکعب روبیک و شطرنج برگزار شد و دانش‌آموزان دوره اول و دوم متوسطه در آن به رقابت پرداختند.

در بخش سازه ماکارونی، ۱۵ تیم ۳ تا 4نفره شرکت کردند و استحکام سازه‌های طراحی‌شده با استفاده از وزنه مورد ارزیابی قرار گرفت. معیار سنجش در این بخش، نسبت وزن تحمل‌شده به وزن سازه بود. در پایان رقابت‌ها، رتبه‌های اول و دوم به مدرسه الزهرا و رتبه سوم به مؤسسه ساعی اختصاص یافت.

مسابقه مکعب روبیک نیز در پنج مرحله برگزار شد. در این بخش، هر شرکت‌کننده پنج بار مکعب روبیک را کامل کرد و پس از حذف بیشترین و کمترین زمان ثبت‌شده، میانگین سه زمان باقی‌مانده به‌عنوان زمان نهایی محاسبه شد. بر این اساس، رویا غلامی با ثبت زمان ۱۸ ثانیه، حنانه وفایی با زمان ۵۱ ثانیه و علی‌اکبر حسینی با زمان ۵۳ ثانیه به‌ترتیب مقام‌های اول تا سوم را کسب کردند.

در بخش شطرنج، ۱۰ شرکت‌کننده در قالب یک تورنمنت شش‌دوری و به روش سوئیسی (Swiss System) به رقابت پرداختند. پس از پایان دور ششم، رده‌بندی نهایی بر اساس مجموع امتیازات تعیین شد و امیرحسین ایمانی، حکمت‌الله حسینی و یاسین رضایی به‌ترتیب مقام‌های اول تا سوم را به دست آوردند. داوری این رقابت‌ها را رضا ابراهیمی، دانشجوی دکتری فیزیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر، بر عهده داشت.

این مسابقات به همت انجمن علمی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه صنعتی امیرکبیر و با همکاری امور بین‌الملل، دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست این دانشگاه و مؤسسه ساعی برگزار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا