تولید نوعی ماده هوشمند با الهام از میوه درخت کاج

یکی از محققان رشته طراحی کالج سلطنتی لندن به طور اتفاقی و با الهام از میوه درخت کاج ماده هوشمندی ساخته که در صورت قرار گرفتن در محیط مرطوب تغییر ساختار می دهد.
میوه درخت کاج به طور طبیعی و در صورت مجاورت با رطوبت بسته شده و پس از خشک شدن باز می شود.
"چن" با الهام از این موضوع متوجه شد که با تلفیق نوعی روکش، بافت مخصوص و لایه نازکی از فیلم می توان ماده ای ساخت که با قرار گرفتن در برابر پرتوی خورشید از هم باز شده و در معرض رطوبت دارلی انحنا و پیچش می شود.
تولید این ماده هنوز در مراحل اولیه قرار دارد و چن در تلاش است تا با اعمال اصلاحاتی، دوام آن را افزایش قابل توجهی دهد.
وی قصد دارد که در آینده از این ماده در ساخت پوشش سقف سایبانهایی استفاده کند که در صورت تابش پرتوی خورشید گسترده شده و همزمان با بارش باران بسته شود.

منبع

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا