سرمایه‌گذاری در نوجوانان، تضمین آینده علمی کشور است

رئیس جهاددانشگاهی در آیین اختتامیه نخستین دوره جشنواره علمی دانش‌آموزی «رویانا» با تأکید بر ارزش راهبردی سرمایه‌گذاری در سنین نوجوانی، این جشنواره را اقدامی ملی، فراگیر و قابل توسعه در سطح کشور دانست و بر ضرورت توجه جدی‌تر به علایق و ایده‌های علمی دانش‌آموزان در همه حوزه‌ها تأکید کرد.

 به گزارش سیناپرس، آیین اختتامیه نخستین دوره جشنواره علمی دانش‌آموزی «رویانا» با حضور دکتر علی منتظری رئیس جهاددانشگاهی، به همت پژوهشگاه رویان و با همکاری معاونت آموزشی جهاددانشگاهی و وزارت آموزش و پرورش روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن‌ماه در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار و برگزیدگان جشنواره معرفی شدند.

حرکتی ارزشمند و قابل توسعه در سطح ملی
دکتر منتظری در سخنان کوتاهی در این جشنواره با بیان اینکه حرکت شکل‌گرفته در حوزه دانش‌آموزی یک اقدام ارزشمند و قابل توسعه در سطح ملی است، اظهار کرد: این فعالیت با همکاری پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی، وزارت آموزش و پرورش و کانون پرورش فکری کودکان آغاز شده و امیدوارم تداوم آن زمینه‌ساز شکوفایی استعدادهای علمی در سراسر کشور باشد.

وی با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی نیز در حوزه دانش‌آموزی برای خود وظایفی تعریف کرده است، بر لزوم برنامه‌ریزی منسجم برای حمایت از استعدادهای نوجوانان تأکید کرد.

لزوم گسترش حمایت از همه حوزه‌های علمی دانش‌آموزی

رئیس جهاددانشگاهی با تأکید بر اینکه این جشنواره نباید صرفاً به حوزه پزشکی و علوم زیستی محدود شود، گفت: از سال‌های آینده برنامه‌ریزی برای پوشش همه گروه‌های علمی انجام شود تا این جشنواره و برنامه‌های مرتبط با آن، حوزه‌های علوم انسانی، کشاورزی، هنر و فنی و مهندسی را هم در بر گیرد.
وی با بیان اینکه باید بسیار جدی‌تر از گذشته به علایق و سلایق دانش‌آموزان در زمینه ایده‌های علمی و فعالیت‌های پژوهشی توجه شود تا زمینه پرورش استعدادهای آنان فراهم آید افزود: این اقدام مدعی خاصی در کشور ندارد و می‌تواند به‌عنوان یک کار ملی و فراگیر، سال‌های متمادی به‌صورت سراسری ادامه پیدا کند.

تأکید بر ارزش دوران نوجوانی در یادگیری

به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر منتظری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت سنین نوجوانی در فرآیند آموزش گفت: «العِلمُ مِنَ الصِّغَرِ کالنَّقشِ فی الحَجَرِ»؛ آموختن دانش در خردسالی همچون نقشی است که بر روی سنگ حک می شود. این نکته نشان می‌دهد که سرمایه‌گذاری در این مقطع سنی تا چه اندازه اهمیت دارد.

وی افزود: باید از این ظرفیت ارزشمند به‌درستی استفاده کنیم و زمینه رشد و شکوفایی نسل جوان را فراهم آوریم.

رئیس جهاددانشگاهی با بیان اینکه از همکاران خود در جهاددانشگاهی، به‌ویژه معاونت آموزشی، همچنین وزارت آموزش و پرورش و دیگر همراهان این برنامه از جمله کانون پرورش کودکان و نوجوانان قدردانی می‌کنم، خاطرنشان کرد: همه این تلاش‌ها برای افتخارآفرینی شما دانش‌آموزان است تا بدانید به فکر شما هستیم و از زحمات شما حمیات می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا