۳۵۰ شرکت در بیست و یکمین نمایشگاه الکامپ حضور می یابند

سینا پرس :  باقر بحری روز دوشنبه در نشست خبری به مناسبت برگزاری بیست و یکمین نمایشگاه الکامپ افزود: این تعداد شرکت کننده از بین ۴۸۰ شرکت متقاضی حضور در نمایشگاه موفق شدند خود را به الکامپ بیست و یکم برسانند.
وی گفت: ۱۵۰ شرکت نیز برای حضور در این رویداد اعلام آمادگی کرده بودند که به دلایلی از جمله عدم امکان دسترسی به غرفه های موردنظر و یا کمبود فضا برای استقرار، از شرکت در این رویداد باز ماندند. 
بحری یادآورشد: نمایشگاه الکامپ امسال در روزهای ۲۳ تا ۲۶ آذرماه در محل دائمی نمایشگاه های تهران برگزار می شود.
وی، توسعه بازار و خارج کردن صنف از رکود را از جمله اهداف در نظر گرفته شده برای این نمایشگاه بیان کرد.
سخنگوی کمیته اجرایی بیست و یکمین نمایشگاه الکامپ گفت:۲۱ هزار مترمربع فضای غرفه های در نظر گرفته شده برای شرکت های حاضر درنمایشگاه است.
وی افزود: مجموعه دولت نیز با عنوان دولت الکترونیک در این نمایشگاه دستآوردهای جدید خود را به نمایش خواهند گذاشت.
بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک، کامپیوتر، تجارت الکترونیکی با نام نمایشگاه الکامپ از ۲۳ آذرماه در تهران آغاز به کار خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا