پخش زنده رکوردزنی سلطان حافظه در جهان

دکتر مرتضی جاوید که حالا به عنوان سلطان حافظه درجهان شناخته می‌شود، نام و نام خانوادگی و همچنین تاریخ تولد چندین نفر را همزمان می‌بیند و با داشتن یک حافظه بسیار قوی آن‌ها را چشم بسته می‌گوید. در واقع او رکورددار حفظ بیشترین اسامی و تاریخ تولد در ۱۲۰ ثانیه در جهان است و به عنوان نخستین و تنها ایرانی‌ است که توانسته در زمینه حافظه، رکورد جهان را بشکند و اسم خود را وارد سایت رکورد‌های جهانی گینس کند.

پیشتر این رکورد در دست یک آلمانی بود که توانسته بود اسم و تاریخ تولد 21 نفر را در مدت زمان دو دقیقه حفظ کند و سپس به زبان بیاورد.
مرتضی جاوید فردا دوشنبه 24آذرماه 1399می خواهد رکورد حفظ اعداد سه رقمی را بشکند. این برنامه با حمایت پارک ملی علوم و فناوری های نرم وصنایع فرهنگی  و دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می شود.
پخش زنده این مراسم از سوی تنها رسانه تصویری پارک های علم و فناوری vidaps انجام می شود که روی سایت سیناپرس نیز می توانید مشاهده کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا