شیراز؛ پیشتاز توازن میان ارزش‌های دینی و توسعه فرهنگی

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز با تأکید بر اینکه دوگانه‌ انقلابی‌گری و شادی، دروغی بزرگ است، گفت: مدیریت شهری شیراز در شورای ششم تلاش کرده است تا میان پایبندی به ارزش‌ها و ایجاد نشاط اجتماعی توازن برقرار کند و شهر را به فضایی زیست‌پذیرتر تبدیل سازد.

به گزارش خبرگزاری سینا، سید ابراهیم حسینی امروز، ۳۰ آذرماه در صحن علنی شورای اسلامی شهر شیراز با قدردانی از زحمات کارکنان شهرداری در ایام اخیر اظهار کرد: در طول تاریخ، دشمنان با ایجاد دوگانه‌های کاذب مردم را دچار انحراف کرده‌اند، یکی از این دوگانه‌ها انقلابی‌گری در برابر شادی است، در حالی‌که چنین نگاهی غلط و ساخته ذهن بدخواهان است.

وی افزود: در شورای ششم نشان دادیم می‌توان هم انقلابی بود و هم برای شادی مردم تلاش کرد؛ اگر شادی را حق مردم نمی‌دانستیم، پروژه‌هایی مانند پارک آبی، آکواریوم، شهربازی و فضاهای فرهنگی و تفریحی را در دستور کار قرار نمی‌دادیم.

رئیس شورای شهر شیراز با اشاره به اهمیت نشاط اجتماعی گفت: شهر فقط محل عبور نیست، محل زندگی است. از همین رو از برنامه‌هایی نظیر سمفونی شیراز حمایت کردیم، باغ‌های بانوان را توسعه دادیم و رویدادهای فرهنگی و خانوادگی را برای بازسازی اعتماد عمومی و حضور خانواده‌ها در متن شهر برگزار کردیم.

وی افزود: توجه به باغ‌های تاریخی، پروژه‌های فرهنگی، زنان و همچنین ارتقای رفاه در زیرساخت‌هایی چون مترو، پل‌ها و کتابخانه‌ها بخشی از رویکرد ما در مدیریت شهری بوده است.

به گفته حسینی، نگاه شورا به شهر سیاه و سفید نبوده، بلکه بر اساس معیار زیست‌پذیری و رضایت شهروندان پیش رفته است.

وی با اذعان به وجود اختلاف نظرها در شورا گفت: مسیر پیشرفت شهر آسان نبود؛ بحث، اختلاف و فریاد وجود داشت، اما همه برای منافع مردم بود. اختلاف نظر برای مردم برکت است و سکوت در برابر رکود، خیانت.

حسینی در ادامه گفت: امروز قطار پیشرفت شیراز در مسیر درست حرکت می‌کند و سند راهبردی بیست‌ساله شهر، نقشه آینده توسعه در همه حوزه‌ها را ترسیم کرده است.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به جایگاه مذهبی شیراز افزود: سومین حرم اهل بیت (ع)، شایسته آن است که نه فقط عروس شهرهای ایران بلکه الگویی برای شهرهای جهان اسلام باشد.

حسینی خاطرنشان کرد: در کنار پروژه‌های بزرگ باید به شرایط اقتصادی و معیشت مردم نیز توجه ویژه داشت، زیرا مردم سرمایه اصلی نظام اسلامی هستند. مدیریت شهری باید به سهم خود در حمایت از معیشت و رفاه شهروندان اهتمام ورزد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا