جهاد دانشگاهای کتاب جدید منتشر کرد

کتاب «مرگ: هستی وچیستی در اگزیستانسیالیسم و حکمت متعالیه»با موضوع مرگ توسط انتشارات جهاددانشگاهی قم و چاپ اول کتاب «اصول تولید پایدار سبزیجات» در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.

 

به گزارش خبرگزاری سینا، کتاب «مرگ: هستی وچیستی در اگزیستانسیالیسم و حکمت متعالیه »  تألیف دکتر علی عسگر یزدی و دکتر محمد راز آبادی است، در چاپ اول با شمارگان 1000 نسخه در  253 صفحه منتشر شد.

اندیشه مرگ و سرنوشت پس از آن، پیشینه‌ای به بلندای زندگی بشر بر روی کره خاکی دارد، به گونه‌ای که موضوع مرگ و زندگی در طول تاریخ همواره، انیس و همزاد تفکر بشر بوده و افکار اندیشمندان و دانشوران و پیروان مکاتب و ادیان مختلف را به خود مشغول داشته است. بشر در این چالش همیشگی یا مرگ را به‌عنوان پایانی بر هستی خود دانسته، یا آن را صرفاً پایانی بر زندگی مادی و طبیعی خویش تلقی نموده است. از این‌روی یکی از دل‌مشغولی‌های همیشگی انسان، نحوه رویارویی او با مرگ خویش بوده است که حاصل این تلاش وقفه‌ناپذیر پیدایش دیدگاه‌ها و تولد رویکردهای متفاوت و گاه کاملاً متضاد درباره مرگ و مسائل پیرامون آن است.

 

کتاب «مرگ: هستی وچیستی در اگزیستانسیالیسم و حکمت متعالیه »
کتاب «مرگ: هستی وچیستی در اگزیستانسیالیسم و حکمت متعالیه »

 

آنچه در ابتدا توجه انسان را جلب می‌کند مرگ دیگران است اما کم کم از مرگ خود نیز آگاه می‌گردد؛ این آگاهی موجب اضطراب و نگرانی شده و منشا پرسش در اندیشه‌ها می‌شود که حقیقت مرگ چیست؟ آیا مرگ، فنا و زوال و موجب نابودی است یا مرحله‌ای از سیر تکاملی انسان و گامی‌ به‌سوی زندگی ابدی و حیات جاودانه؟ آیا موجب نابودی است و پس از آن دیگر هیچ احساسی وجود نخواهد داشت یا انتقال روح به جهانی دیگر و گذر از قوه به فعل و از نقص به کمال است؟

مرگ در لغت به معنای مردن، فوت، قطع حیات و از بین رفتن زندگی است. اما در اصطلاح پزشکی مرگ را توقف کامل و بی‌بازگشت اعمال حیاتی بیان کرده‌اند.

همچنین کتاب «اصول تولید پایدار سبزیجات» تألیف لیلا اصلانی، دارای 332 صفحه و 9 فصل، در قطع وزیری، چاپ و راهی بازار کتاب شد.

 

کتاب «اصول تولید پایدار سبزیجات»
کتاب «اصول تولید پایدار سبزیجات»

 

این کتاب اصول و اطلاعات کلی درباره تولید تمامی سبزیجات در سیستم‌های متداول و پایدار را در بر می­گیرد. با تعریف سبزی و طبقه‌بندی سبزیجات آغاز می‌شود و سپس به موضوعاتی شامل سیستم‌های خاک‌ورزی و کاشت، کاشت بذر و استقرار گیاه، تهیه دانهال سبزیجات، تغذیه و آبیاری می‌پردازد. موضوعات این کتاب به عنوان منبع کمک‌درسی سبزیکاری به دانشجویان باغبانی و به عنوان منبعی مفید به تولیدکنندگان سبزیجات توصیه می‌شود.

چاپ اول این کتاب در پاییز 1403 با قیمت 2 میلیون و 500 هزار ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس  http://www.16Book.ir اقدام به خرید کنند.

منبع: جهاددانشگاهی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا