قلیان، عوامل اصلی ابتلا به سرطان

به گزارش خبرگزاری سیناپرس، مهدی خدابخشی اظهار کرد: بازرسان بهداشت محیط از ابتدای سال جاری تا پایان آذر ۶۸۰ بازدید و بازرسی از مراکز احتمالی عرضه قلیان، اماکن عمومی، سفرخانه و کافی شاپ ها داشتند که ماحصل این بازدید ها جمع آوری ۶۵۰ عدد قلیان و ادوات آن بوده است.
وی افزود : با توجه به قرار داشتن در هفته ملی مبارزه با سرطان، مقابله با عرضه قلیان به عنوان یکی از عوامل اصلی ابتلا به سرطان و بازرسی و برخورد با مراکز عرضه کننده آن تشدید شد.
کارشناس بهداشت محیط کار معاونت بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: به طور متوسط هفته ای ۲ تا سه نوبت تیم های بهداشت محیط از اماکن عمومی شامل رستوران ها، باغ تالار ها و اماکن عمومی واقع در مسیر گردشگری، مجتمع های سیاحتی و بلوار ها بازدید می کنند.
وی تاکید کرد: بیشتر مراکز عرضه قلیان به صورت زیرزمینی در ساعات پایانی شب و عصر هنگام فعالیت کرده و با توجه به داشتن دوربین، درب اماکن را تنها برای مشتریان و افرادی که می شناسند، باز می کنند.
مهندس خدابخشی گفت: اماکن عمومی نظیر سفره خانه های سنتی، چای خانه، قهوه خانه، باغ رستوران ها و کافی شاپ ها حق عرضه قلیان ندارند و در صورت مشاهده، قلیان آن ها ضبط، محل فعالیت در کمتر از ۴۸ ساعت پلمب و متصدی واحد علاوه بر معرفی به مرجع قضایی جریمه می شود.
وی تصریح کرد: به منظور افزایش آگاهی های عمومی درباره آسیب های ناشی از مصرف مواد دخانی به ویژه قلیان علاوه بر آموزش و تبلیغات محیطی در قالب نصب بنر در مراکز خدمات جامع سلامت زیر پوشش مرکز بهداشت صورت گرفته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا