کاهش رشد سرطان پستان با روغن دانه گل رز

به گزارش ایسنا ، محققان دریافتند با استفاده از میوه‌ این گیاه می‌توان از رشد سرطان پستان تا 50 درصد جلوگیری کرد، زیرا میوه‌ی این گیاه در بالابردن سیستم ایمنی بدن نقش بسیار مهمی ایفا می‌کند.

محققان می‌گویند: میوه گل رز می‌تواند به‌عنوان یک ماده‌ ایمن، همانند ویتامین C، به‌عنوان یک ادرارآور خفیف یا ملین برای از‌ بین‌بردن یبوست و همچنین در درمان تب‌یونجه نیز مورد استفاده قرار‌ گیرد.

آنها افزودند: می‌توان از آب این گیاه، صبح ناشتا به‌ عنوان یک داروی طبیعی جهت لاغری اندام استفاده کرد. همچنین در مبارزه با سرماخوردگی از آن بهره گرفت که به‌ صورت چای‌گیاهی، مربا و شربت قابل مصرف است.

به گفته محققان، دانه گل رز به میزان بالایی دارای مواد مغذی و مقدار زیادی ویتامین است. همچنین شواهد نشان‌ داده که روغن آن دارای خواص بسیار خوب برای پوست است و به‌ صورت هیدراته روی پوست باقی‌ می ماند و ضد‌التهاب و ‌تورم پوست است.

محققان دانشگاه کارولینای شمالی می‌گویند: عصاره گل رز یک آنتی‌اکسیدان بسیار قوی برای مبارزه با آسیب‌ رادیکال‌های آزاد است.

این پژوهش نشان داده که در درمان افسردگی نیز از این ماده می‌توان بهره گرفت. روغن گل رز (هیپ دانه) به‌ طور طبیعی حاوی میزان بالایی از لینولینک و اسیدهای چرب اولئیک است و می‌توان برای پوست‌های سالم نیز از آن استفاده کرد. چرا که در بالا‌بردن رطوبت پوست، از‌ بین‌بردن آکنه و التیام ظاهری جای‌جوش نیز به‌ کار می‌رود.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا