کاهش مرگ در اثر حمله قلبی با ویتامین C

به گزارش ایسنا، محققان با بررسی دی‌ان‌ای 100 هزار دانمارکی دریافتند افرادی که سبزیجات و میوه زیادی مصرف می‌کنند 15 درصد کمتر در معرض خطر بیماری‌های قلبی و عروقی و 20 درصد کمتر در معرض مرگ زودرس قرار دارند.

ویتامین C در ایجاد بافت‌های ارتباطی یاری‌رسان بوده و اعضا و بافت‌های متفاوت بدن را محافظت کرده و آنها را به یکدیگر ارتباط می‌دهد.

علاوه بر این، آنتی اکسیدان‌های موجود در این مواد سلول‌ها و مولکول‌های زیستی را در برابر آسیب‌هایی که می‌تواند منجر به بروز بیماری‌هایی نظیر قلبی و عروقی شود، محافظت می‌کند.

بدن انسان قادر به تولید ویتامین سی نیست و بنابراین باید مصرف روزانه این ماده در برنامه غذایی انسان‌ها گنجیده شود.

این پژوهش در مجله Clinical Nutrition منتشر شده است.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا