میوه و سبزیجات بخورید، آلزایمر نگیرید

فلاونول ها، موادی دارای آنتی اکسیدان و اثر ضد التهابی شناخته می شوند و مطالعات حیوانی نشان می دهد ممکن است حافظه و یادگیری را تقویت کنند.

یک تحقیق عصب شناختی که با استفاده از یک پرسشنامه معتبر رژیم غذایی بر روی 921زن و مرد با میانگین 81 سال و بدون بیماری زوال عقلی انجام شد، نشان داد که طی یک دوره 6 ساله، 220 نفر از آنها دچار آلزایمر شدند.

در این تحقیق مشخص شد کسانی که میزان بیشتری فلاونول مصرف می کردند تمایل بیشتری به یادگیری و فعالیت بدنی بیشتر داشتند. اما پس از کنترل این عوامل به اضافه عواملی همچون سن، جنسیت، ژن Apo E4 (که خطر زوال عقلی را افزایش می دهد) و فعالیت شناختی در اواخر عمر، دانشمندان دریافتند که کسانی که یک پنجم دیگران مصرف فلاونول داشتند در مقایسه با کسانی که بیش از این مقدار دریافت فلاونول داشتند، 48 درصد بیشتر مبتلا به آلزایمر می شدند.

در این مطالعه، 4 نوع فلاونول کامپفرول، کوئرستین، ایزورهامنتین و مایریستین مورد بررسی قرار گرفتند. همه این فلاونول ها به جز کوئرستین، ارتباط روشنی با خطر کاهش آلزایمر داشتند.

این فلاونول ها به شکل مکمل های دارویی موجود هستند اما دکتر توماس هولند ازدانشکده علوم بهداشتی  دانشگاه راش در شیکاگو می گوید مواد غذایی منبع بهتری از این مواد هستند. وی افزود: شما با مصرف مواد غذایی، نسبت به مصرف مکمل های دارویی، میزان بیشتری ویتامین، مواد معدنی و مواد بیواکتیو (مولکول های زیست فعال که برای بدن مفید هستند) دریافت می کنید.

مترجم: محسن حدادی

 

 

 

 

 

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا