دومین شیراز اکسپو در راه است؛ فارس آماده نمایش ظرفیت‌های ایران در ویترین اقتصاد بین‌المللی

دومین نمایشگاه بین‌المللی «شیراز اکسپو ۱۴۰۵» از ۱۹ تا ۲۴ مهرماه در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس، شهرک گلستان شیراز برگزار می‌شود؛ رویدادی بزرگ که جلوه‌ای از ظرفیت‌های گسترده ایران و استان فارس در حوزه‌های اقتصادی، تولیدی، صنعتی، معدنی، کشاورزی، گردشگری، توریسم درمانی، تجارت و خدمات را به نمایش می‌گذارد و می‌تواند زمینه‌ساز معرفی توانمندی‌ها، توسعه تعاملات تجاری و ایجاد فرصت‌های جدید سرمایه‌گذاری باشد.

در آستانه برگزاری این رویداد، جلسه اتاق فکر صنعت دانش بنیان و ارتباط صنعت و دانشگاه اداره کل صمت فارس امروز، ۲۷ مردادماه با هدف هماهنگی با دانشگاه ها، پارک های علم و فناوری و واحدهای دانش بنیان استان، برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر نمایشگاه، در اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت فارس برگزار شد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان فارس، درحاشیه این نشست تخصصی با اشاره به جایگاه شیراز اکسپو ۱۴۰۵ در معرفی ظرفیت‌های ملی و استانی اظهار کرد: این رویداد فرصتی ارزشمند برای به نمایش گذاشتن توانمندی‌های اقتصادی و تولیدی ایران و فارس و ایجاد پیوند میان تولیدکنندگان، فعالان اقتصادی، سرمایه‌گذاران و بازارهای هدف است.

کریم مجرب افزود: رویکرد ما باید فراتر از برگزاری یک نمایشگاه صرف باشد و شیراز اکسپو به بستری برای تعامل، شبکه‌سازی، توسعه تجارت، جذب سرمایه‌گذاری و معرفی ظرفیت‌های واقعی استان در تراز بین‌المللی تبدیل شود.

مجرب تأکید کرد: حوزه‌های صنعت، معدن، تجارت، کشاورزی، گردشگری، توریسم درمانی، فناوری، خدمات و تولید، بخشی از ظرفیت‌هایی است که در این رویداد به مخاطبان داخلی و خارجی معرفی خواهد شد و بهره‌گیری از دانش دانشگاهیان، تجربه متخصصان و مشارکت فعال بخش خصوصی می‌تواند نقش مهمی در کیفی‌سازی و موفقیت آن داشته باشد.

مدیرکل صمت فارس خاطرنشان کرد: برگزاری موفق این رویداد نیازمند هم‌افزایی بخش‌های اقتصادی و اجرایی و حضور مؤثر بخش خصوصی است و تلاش می‌شود با برنامه‌ریزی دقیق و بهره‌گیری از شیوه‌های نوین نمایشگاهی، دومین شیراز اکسپو در شأن ظرفیت‌های اقتصادی و تولیدی فارس و در تراز یک رویداد بین‌المللی برگزار شود.

به گزارش سیناپرس، دومین شیراز اکسپو ۱۴۰۵ از ۱۹ تا ۲۴ مهرماه در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس ـ شهرک گلستان شیراز ـ برگزار خواهد شد؛ رویدادی که قرار است تصویری روشن از توان اقتصادی، تولیدی، تجاری و خدماتی ایران و فارس را در معرض دید فعالان اقتصادی و بازارهای داخلی و بین‌المللی قرار دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا