تامین سرمایه در گردش برای تداوم تولید در بخش کشاورزی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس بر ضرورت تداوم حمایت های بانکی از صنایع لبنی، واحدهای غذایی و تولید بذر در شرایط جنگی تاکید کرد.
احد بهجت حقیقی در نشستی تخصصی با حضور نمایندگان بانک کشاورزی و فعالان حوزه بذر و صنایع غذایی گفت: در شرایط جنگی کشور تقویت و حمایت های بانکی از واحدهای تولیدی ضروری است و بی توجهی به تأمین سرمایه در گردش این واحدها میتواند برای تولید و معیشت مردم آسیب زا باشد.
بهجت حقیقی خواستار تدوین چارچوبی مشترک میان جهاد کشاورزی و بانک کشاورزی برای رفع دغدغه تولیدکنندگان و ملاحظات بانکی شد.
وی اظهار کرد: تدبیر برای همه سناریوها در مواجهه با احتمال طولانی شدن جنگ و لزوم احصای دقیق نیازهای بخش کشاورزی برای انتقال به بانک کشاورزی ضروری است.
بهجت حقیقی با اشاره به شرایط سخت کشور، وظیفه بخش کشاورزی را حمایت از تولید و تأمین اقلام اساسی دانست و از عملکرد استان فارس در این زمینه قدردانی کرد.
این مقام مسئول عنوان کرد: انسجام داخلی در حفظ اقتدار کشور در دوران جنگ اهمیت بالایی دارد.
وی با یادآوری تجربه جنگ هشتساله خاطر نشان کرد: برای تحقق این هدف، معاونت های تخصصی موارد و مدیریت صنایع نیازهای دقیق صنایع غذایی را احصا کنند، و به صورت دقیق و با اولویت بندی در قالب یک بسته جامع به بانک کشاورزی ارائه دهند. این اقدام با هدف تسهیل تصمیمگیری برای اعطای تسهیلات انجام می شود.
به گزارش سینا و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس به سرمایه در گردش مورد نیاز در سایر زیربخش های کشاورزی از جمله تولیدات گیاهی، باغبانی و حوزه های مرتبط نیز اشاره کرد.





