حمله به مواریث فرهنگی، جنایت جنگی است

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس با صدور بیانیه‌ای، حمله متجاوزانه رژیم صهیونیستی و آمریکا به حریم فرهنگی شهر همدان و آسیب به آرامگاه باباطاهر را به‌شدت محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری سینا پرس، در متن پیام بهزاد مریدی آمده است:

حمله ددمنشانه آمریکایی-صهیونی که منجر به آسیب جدی به کالبد بنای تاریخی آرامگاه باباطاهر عریان شده است، بار دیگر خوی ضدِ تمدنی متجاوزان را به جهانیان نشان داد.

بر اثر موج انفجار این حمله ناجوانمردانه، بخش‌هایی از تزیینات معماری و سنگ‌فرش‌های این بنای ارزشمند دچار شکستگی و آسیب جدی شده است.

میراث فرهنگی، دارایی مشترک بشریت است و طبق کنوانسیون‌های بین‌المللی، تعرض به اماکن تاریخی در زمان جنگ، مصداق بارز جنایت جنگی محسوب می‌شود.

ما ضمن محکومیت این اقدام ضدبشری، از یونسکو و نهادهای حقوقی جهان خواستار واکنش قاطع به این هتک حرمت تاریخی هستیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا