بهروز شعیبی در نشست هم‌افزایی علم و تصویر عنوان کرد:
همکاری مشترک انجمن سینمای جوانان ایران و پارک‌های علم و فناوری گامی در مسیر ملی/حیات اندیشه نو در تداوم است

 

 

نشست هم‌افزایی علم و تصویر انجمن سینمای جوانان ایران به عنوان نماینده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و پارک‌های علم و فناوری با نمایندگی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری در حوزه علم، هنر سینما و انیمیشن با حضور بهروز شعیبی مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران، محمد حسین فرج مدیرکل فناوری سازمان سینمایی، محمد حسین عبدلی آشتیانی مشاور معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، روسای سه پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان، سمنان و خراسان رضوی و جمعی از معاونان انجمن و روسای انجمن سینمای جوانان در مراکز استان‌ برگزار شد.

 

به گزارش اختصاصی خبرگزاری سینا، بهروز شعیبی مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران درباره همکاری مشترک بین هنر تصویر و علم و فناوری گفت: اگر نگاه ما در هم‌افزایی علم و تصویر یک نگره ملی باشد؛ معتقدم این مهم ادای دین به آنچه در این مسیر آموخته‌ایم؛ است. در نتیجه رسیدن به فعالیت‌ و همکاری‌های مشترک فی‌مابین انجمن و پارک‌های علم و فناوری گام برداشتن در مسیر ملی است.

 

شکل‌گیری جریان تیمی در این مسیر حائز اهمیت است

شعیبی ادامه داد: واقعیت این است، آنچه به ما حیات می‌دهد اندیشه و نوع تفکر ما است و انجمن سینمای جوانان ایران محفلی برای اندیشمندان است بنابراین با پیشبردِ طرح هم‌افزایی علم و تصویر وارد یک پروژه بلند مدت خواهیم شد که شرط حیات این اندیشه نو، تداوم آن است.

 

 

بیشتر بخوانید: 

ثروت سازی صنایع خلاق در مسیر چند ارزشی محقق می‌شود/ در وزارت علوم دنبال شبکه سازی هستیم

انجمن سینمای جوانان ایران و پارک‌های علم و فناوری در مسیر هم‌افزایی علم و تصویر

صنایع خلاق ظرفیت‌های بسیاری برای تولید انیمیشن‌های مذهبی دارد

 

 

مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران اظهار داشت: متاسفانه مشکل عمده فعالیت‌هایی از این دست قائم به فرد بودن آن است در حالی که بیش از هر عنوانی نیاز به جریان‌های پویا و عملیاتی جمعی است. در واقع در این مسیر نخبه بودن مهم نیست بلکه شکل‌گیری یک جریان تیمی حائز اهمیت است.

بهروز شعیبی متذکر شد: بنابراین در این مسیر باید به ادبیات مشترک برسیم تا بتوانیم از پتانسیل موجود به درستی بهره ببریم. سرمایه‌گذاری که انجمن سینمای جوانان ایران در این مسیر می‌گذراد یک سرمایه‌گذاری جهانی و ماندگار است.

 

بازتعریف صنعت انیمیشن در همکاری انجمن و پارک‌های علم و فناوری

این فیلمساز و مدیر انجمن سینمای جوانان ایران در ادامه صحبت‌های خود به بازتعریف از هنر سینما و به خصوص انیمیشن با عملیاتی شدن این طرح اشاره کرد و گفت: با به ثمر نشستن همکاری انجمن سینمای جوانان ایران و پارک‌های علم و فناوری در بخش تکنیکال در حوزه انیمیشن می‌توان به دستاوردهای ارزشمندی در بازتعریف صنعت انیمیشن دست یافت.

وی یادآور شد: به این معنا که صنعیت انیمیشن در ایران هنوز نتوانسته با داشته‌های فرهنگی ایرانی همسو شود، این در حالی است که منابع غنی فرهنگی در این مرز و بوم وجود دارد که می‌تواند و باید با مقوله هنر تعریف شود. بنابراین صنعت انیمیشن در این مسیر راهگشا و هنر آفرین است.

شعیبی در پایان صحبت‌های خود خاطرنشان کرد: به عنوان مثال صنعت انیمشین و انیمه‌هایی که ساخته می‌شود مشخصه فرهنگی و خاص این کشور را دارد و در دنیا هم شناخته شده است. اما این صنعت در ایران هنوز جا برای کار دارد و از این جهت می‌توان همکاری خوبی میان پارک‌های علم و فناوری و انجمن سینمای جوانان ایجاد شود.

 

ورودِ با هویت و وجودِ با اصالت شرط عملیاتی کردن طرح‌های ملی

در ادامه این نشست محمد حسین عبدلی آشتیانی مشاور معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: انجمن سینمای جوانان قدمتی نزدیک به ۵۰ سال دارد و یکی از قدیمی‌ترین آکادمی‌های سینمای کشور است به همین دلیل این توانایی را دارد که طرح‌ها در سطح ملی و بین المللی راهبری کند. زیرا برای عملیاتی کردن طرح‌های ملی باید هم ورود با هویت و هم وجود با اصالت صورت گیرد که خوشبختانه انجمن سینمای جوانان ایران این قابلیت را دارد.

وی ادامه داد: در گام نخست باید اولین برنامه‌ها را به صورت عملیاتی با تمرکز بر توسعه مهارت‌ها برای نیروهای انسانی پیش ببریم تا بتوان به ثمرات خوشه سازی برسیم و در ادامه به دستاوردهای اقتصادی نیز دست پیدا کنیم.

محمد حسین عبدلی آشتیانی در پایان گفت: در واقع با به ثمر رسیدن این طرح هم اقتصاد هنر بهره‌مند می‌شود و هم وزارت ارشاد با نمایندگی انجمن سینمای جوانان ایران و هم وزارت علوم،تحقیقات و فناوری با نمایندگی پارک‌های علم و فناوری به هم‌افزایی در حوزه علم و هنر سینما و انیمیشن دست پیدا خواهیم کرد.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا