بازسازی وطن با نخبگان/3
برای ترمیم آسیبهای جنگ ارتباطِ نخبگان با پارکهای علم و فناوری مستحکم شود/کاری کنیم کارستان

یک متخصص در امور ملزومات و تجهیزات پزشکی معتقد است برای داشتن کشوری روی پا در دوران بعد از جنگ تحمیلی 12 روزه، آن بخش از جامعه نخبگانی که در ایران ماندند و قصد دارند برای سرزمینِ مادری خود کاری کنند باید بیش از گذشته فعال باشند.
سید هانی بحرالعلومی طباطبایی مدیر شرکت دانش بنیان «توسعه فناوری آریارام» در گفتوگوی اختصاصی با خبرگزاری سینا، گفت: برای ترمیم آسیبهای علمی بعد از جنگ انجام فعالیتهای زیرساختی باید ارتباطِ دانشگاه و دانشگاهیان با پارکهای علم و فناوری بیش از گذشته مستحکم شود تا بتوان کاری کرد، کارستان.
پریسا ساسانی: سید هانی بحرالعلومی طباطبایی مدیر شرکت دانش بنیان «توسعه فناوری آریارام» با بیان این مطلب بیان کرد: تبعات و آسیبهای جنگ 12 روزه بیش از هر عنوانی بار روانی داشته است . این موضوع به تبع جامعه نخبگانی را نیز در بر گرفت اما نکته قابل توجه این است که به دلیل آسیبهای زیرساختی وارد شده نخبگان و دانشمندانِ جوان در حوزه فناوری زودتر از دیگران به کارهای خود برگشتند.
وی ادامه داد: البته این موضوع برای بخش بزرگی از جامعه نخبگان که دچار بیمهری و دلسردی شده بودند به نوعی دریچهای از امید به روی آنها گشوده شد و بخش عمدهای از جامعه متوجه شدند این جنگ، نبرد تکنولوژی است و باید به جامعه نخبگان اهمیت ویژهای قائل شد. در واقع جایگاه علم و تکنولوژی بیش از گذشته مورد دقت نظر قرار گرفت.
بیشتر بخوانید:
نقش جامعه نخبگانی در ترمیم آسیب های علمی پس از جنگ چیست؟
چهرههای علمی ایران زیر آوار جنایت صهیونیستی/ ترکش جنگ بر علم
تجاوز رژیم صهیونیستی جنگ تمام عیار با مردم ایران است/ نقش نخبگان در ارائه تصویر واقعی
نقش جامعه نخبگانی در ترمیم آسیبهای علمی پس از جنگ پیوند ملی و پیمان با آینده است
برگرداندن آرامش به هموطنان با پیشرفتهای تکنولوژی در دوران پساجنگ
سید هانی بحرالعلومی طباطبایی افزود: معتقدم حتی بعد از اعلام آتش بس، هنوز در شرایط عادی قرار نگرفتهایم. در حقیقت هیچ نکتهای از زندگی امروز عادی نیست. از همین رو نخبگانی که تصمیم گرفتند در ایران بمانند باید خیلی جدی و با مدت زمان زیاد و پشتکار بسیاری کار کنند.
این متخصص در امور ملزومات و تجهیزات پزشکی تصریح کرد: به همین دلیل در شرایط فعلی ضرورت دارد تا ارتباط بین دانشگاه، دانشگاهیان و جامعه نخبگانی با پارکهای علم و فناوری به عنوان مراکز دارای بستر مناسب بیشتر شود و از سوی دیگر حضور و سرمایه گذاری بخش خصوصی در این شرایط بسیار مهم و حیاتی است.
بحرالعلومی طباطبایی در ادامه صحبتهای خود با اشاره به این مطلب که با مرور تاریخ تمدنی ایران متوجه میشویم که این سرزمین هرگز از پای نیافتاده است گفت: اگر تاریخ کشورمان را مرور کنیم متوجه خواهیم شد که هیچگاه از حرکت نایستاده ایستاده و همواره مسیر پیشرفت را پیدا کرده است.
وی تاکید کرد: از همین رو پارکهای علم و فناوری باید زمینههای فعالیتهای فناورانه شرکتهای دانش بنیان را در بعد از جنگ فراهم و یا راه را برای آنها تسهیل کنند.
مدیر شرکت دانش بنیان «توسعه فناوری آریارام» درباره وضعیت ملزوملت و تجهیزات پزشکی بعد از جنگ چیست؟؛ گفت: پزشکی ایران در حوزه تولید تجهیزات پزشکی و اساسا در حوزه تولید خوب است و این مهم زمانی با پیشرفت فزاینده همراه است که ارتباط بینالملل ایران با سایر کشورها بهبود پیدا کند.
بحرالعلومی طباطبایی خاطرنشان کرد: در حال حاضر محصولات پزشکی تولید شده در ایران به 27 کشور در دنیا صادر میشود و امیدوارم این روند در سایه بهبود روابط با سایر کشورها بیشتر هم شود.