جزئیات برخورداری از بسته حمایتی نوع دوم برای دانشبنیانهای آسیبدیده در جنگ

معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی، دو بسته حمایتی جدید برای شرکتهای دانشبنیان آسیبدیده از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه طراحی کردهاند.
به گزارش خبرگزاری سینا، در این راستا، برای شرکتهای متقاضی، فرم تکمیل مشخصات و مستندات مربوطه و شرایط برخورداری از هر بسته در سامانه خدمت معاونت علمی بارگزاری شدهاست.
شرایط برخورداری از بسته حمایتی دوم
حمایت فقط به شرکت های دانش بنیان تعلق میگیرد. شرکتهای متقاضی باید در دوره اضطرار ناشی از جنگ و در زمان ارائه درخواست دانشبنیان باشند. هر شرکت میتواند حداکثر یک درخواست ارائه دهد. از شرکتهای هم خانواده از نظر مالکیت مجموعا حداکثر یک درخواست بررسی میشود.
سقف حمایت چقدر است؟
سقف حمایت حداکثر ۱۰۰۰ میلیارد ریال با بازه تنفس ۳ ماهه و بازپرداخت ۶ ماهه با نرخ ۱۸ درصد است.اختصاص تسهیلات منوط به احراز و تایید آسیب توسط کمیته ارزیابی است.
شرکتهای برخوردار از این نوع تسهیلات نباید از محل دیگری از منابع دولتی عمومی برای شرایط اضطراری فوق الذکر استفاده کرده باشند و حق تعدیل نیرو در بازه اضطرار و مدت زمان استفاده از این نوع تسهیلات را ندارند.
ارائه خدمات فراگیر، در زمره کالاها و خدمات اساسی
تسهیلات مورد نظر فقط بر اساس آسیب وارده مرتبط با محصول دانشبنیان به شرکت متقاضی تعلق خواهد گرفت. شرکت دانشبنیان متقاضی باید در دوره اضطرار ناشی از جنگ از نظر خدمترسانی و یا تولید فعال بوده باشند. نوع کالا و خدمات شرکت دانشبنیان متقاضی باید فراگیر و در زمره کالاها و خدمات اساسی و ضروری به تشخیص کمیته ارزیابی باشد.
تعداد نیروی انسانی بیمه شده در شرکت متقاضی حداقل ۳۰۰ نفر باشد. بارگزاری فهرست بیمه ماه گذشته شرکت ضروری است.
امکان بهره مندی همزمان از هر دو بسته حمایتی نوع ۱ و نوع ۲ وجود ندارد.