آیین اختتامیه نخستین جشنواره ملّی «دالآن» مطرح شد؛
جشنواره ملّی «دالآن» فضایی نخبگانی و نوآورانه دارد/ صنعت بیمه تشنه نوآوری است

آیین اختتامیه نخستین جشنواره ملّی «دالآن» ویژه رویداد استارتآپی و کسب و کار صنعت بیمه با همکاری پارک ملی علوم و فناوریهای نرم صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی ومعرفی برگزیدگان، به کار خود پایان داد.
به گزارش خبرگزاری سینا، آیین اختتامیه نخستین جشنواره ملّی «دالآن» ویژه رویداد استارتآپی و کسب و کار صنعت بیمه با حضور صاحبان صنعت بیمه، پیشکسوتان و برگزیدگان این جشنواره ملی با اجرای منصور ضابطیان برگزار شد.

در ابتدای مراسم اختتامیه جشنواره ملّی «دالآن»، علی تقیان دبیر این رویداد با بیان این مطلب که «دالآن»، یک رویداد استارتاپی و کسبوکاری در صنعت بیمه به شمار میآید؛ گفت: این رویداد بستری برای ایدهپردازان، نخبگان و نوآوران جوان فراهم کرده است تا طرحهای خلاقانه خود را در حوزه بیمه و فناوریهای مرتبط ارائه دهند.
وی ادامه داد: ایده برگزاری این طرح از نیمه دوم سال گذشته با تاکید بر مدار یک رویداد استارتاپی پایهگذاری شد و در این راستا با صاحبان تجربه در حوزه صنعت بیمه، شرکتها و فعالان مذاکرههای موثری انجام شد که نتیجه این مذاکرات به یک نکته واحد و مشترک یعنی نوآوری رسید که در ذیل آن موضوع هوش مصنوعی و بهرهگیری از ظرفیتهای بلاکچین نیز مطرح شد.
دبیر نخستین جشنواره ملّی «دالآن» با شرح اهداف این رویداد استارتآپی گفت: ترویج فرهنگ بیمه، استقرار کسب و کارهای بیمه محور، ایجاد انگیزه برای سرمایههای مجاور، جلب توجه افکار عمومی نسبت به اهمیت بیمه از جمله اهداف برگزاری این رویداد است.
علی تقیان با اشاره به این مطلب که مجموع ایدههای رسیده به دبیرخانه 97 طرح در حوزه نوآوری در صنعت بیمه بوده است؛ گفت: ایدههای ارسال شده به این رویداد صنعتی مورد رصد و پایش دقیق قرار گرفت و در نهایت 10 ایده قابلیت اجرایی داشت و قرار است در ادامه این روند، مجموع ایدههای برگزیده را با همکاری پارک ملی علوم و فناوریهای نرم صنایع فرهنگی به مرحله شتاب دهی سوق دهیم تا وارد فرآیند تجاری سازی شوند.
مجید بختیاری پیشکسوت صنعت بیمه و مدیرعامل بیمه مفید با طرح این سئوال که چرا رویداد ملّی «دالآن» بر موضوع نوآوری تمرکز کرده است؛ گفت: وقتی از نوآوری صحبت میکنیم به واقع وارد حوزه زندگی رومره انسانها در همه ابعاد آن میشویم که صنعت بیمه جزء مهمی از این موضوع است.

وی ادامه داد: مبحث نوآوری زمانی اهمیت پیدا میکند که بدانیم زندگی بشر روز به روز در حال تغییر است و همین موضوع در زمینههای مختلف زندگی نمایان است. زیرا با نگاهی دقیق به کسب و کارهای نامدار در دنیا متوجه میشویم که پایه بسیاری از کسب و کارهای موفق نوآوری و خلاقیت در آثار است. از همین رو معتقدم صنعت بیمه که همواره در زندگی انسان ها از زوایای مختلف اهمیت داشته، تشنه نوآوری است.
این پیشکسوت صنعت بیمه یادآور شد: هریک از برگزیدگان این جشنواره با جسارتی کمنظیر پای به عرصه نوآوری در صنعت بیمه گذاشتهاند که ضروری مجدانه از این طرحها حمایت شود.
دکتر ابراهیم نبیونی، معاون فناوری پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی به عنوان سخنران پایانی این مراسم گفت: پارک ملی علوم و فناوریهای نرم به عنوان حامی استارتآپها و کسب و کارهای فرآیند محور فعالیت میکند و در این مسیر از هیچ مشاوره و رهنمونی برای رشد و پرورش ایدههای برگزیده رویداد ملّی «دالآن» دریغ نمیکند.

وی ادامه داد: این پارکِ فعال در حوزه فناوریهای نرم با مشاورههایی گه به این 10 ایده برتر میدهد تلاش دارد فرآیند تجاری سازی آنها را عملیاتی کند و میتوانیم در خدمت ایدههای خلاقانه در حوزه صنعت بیمه باشیم.
معاون فناوری پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی در پایان این مراسم گفت: امید است در طول یک سال آینده ایدههای برگزیده به سرانجام برسد و در جشنواره بعد «دالآن» شاهد کارآمد شدن این ایدهها باشیم.
بر اساس این گزارش؛ برگزیدگان نخستین جشنواره ملّی «دالآن» به شرح زیر است:
شیما سالار برگزیده و صاحب ایده «پت بان» در حوزه بیمه حیوانات خانگی
آذین سادات استاد صاحب ایده «گرین بیمه» در حوزه بیمه انرژیهای تجدیدپذیر
مهشید جلیلوند صاحب ایده «بیمه نذرینو» در حوزه بیمه خانوادههای نیازمند
مهدی نعمتی حسن زاده صاحب ایده «دیجی درمان» در حوزه بیمه درمانهای آنلاین
مجتبی بهاری زاده صاحب ایده «بیمه تکامل پت» در حوزه خدمات دامپزشکی برای حیوانات خانگی
مائده رفیعی صاحب ایده «بیمه تضمین یار»
امیر محمودی صاحب ایده «بیمه آسیبهای بدنی رسیده به ورزشکاران حرفهای»
عاطفه عابدی صاحب ایده «بیمه پیما»
سید علی مستجاب الدعواتی صاحب ایده «بیمه پرداز زندگی»