سلسله نشستهای صنعت نشر در عصر هوش مصنوعی:
هوش مصنوعی؛ دستیار تربیتی والدین ایرانی

سالن فناوری نشر سی و ششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با برگزاری سلسله نشستهای صنعت نشر در عصر هوش مصنوعی بر فرصتهای هوش مصنوعی در حوزه فرهنگی تاکید میکند. یکی از این نشستها جایگاه هوش مصنوعی در مامزی، اپلیکیشن تعاملی فرزندپروری با حضور فاطمه کریمی، مدیر محتوای مامزی است.
به گزارش خبرگزاری سینا، فاطمه کریمی، مدیر محتوای مامزی در مورد نحوهی فعالیت این اپلیکیشن بیان کرد: «مامزی اولین اپلیکیشن تعاملی والدین در حوزه تربیت فرزند است. همگی در قالب ویدئوهای آموزشی که کارشناس-روانشناسان طراحی کردهاند به همراه موشن و انیمیشن و پادکستهای صوتی در اختیار خانوادهها قرار میگیرد.»
او با اشاره به استفاده از هوش مصنوعی در این اپلیکیشن، توضیح داد: «برای همه محتواهایی که در مامزی ارائه میکنیم یکسری کلیدواژه و مطلب داریم. هر مطلبی که بیشتر کامنت داشته باشد متوجه میشویم مسأله والدین خواهد بود. این حداقل استفاده از هوش مصنوعی است که در این اپلیکیشن به کار رفته است.»
بیشتر بخوانید:
ناشران در تبلیغات مهارت ندارند و کتاب دیده نمیشود
هشدار نسبت به حذف زبان فارسی از مدلهای زبانی جهانی در هوش مصنوعی
کریمی افزود: «اگر خانواده هیچ کلیدواژهای هم نداشته باشد، وقتی یک کلمه را سرچ کند هوش مصنوعی دغدغه مخاطب را میفهمد. هوش مصنوعی با مشاهده رفتار کاربر او را به سمت مشاوره هدفمند میبرد.»
کریمی در مورد نوع مشاوره به خانوادهها در زمان کنونی گفت: «در مشاوره خانواده و کودکان، مشاوره چشم در چشم بیشتر میتواند جلب اعتماد کند و مخاطب اعتماد میکند و مسائل را مطرح میکند. معتقدم مشاوره باید به سمتی باشد که با مخاطب ارتباط ناگزیر داشته باشیم.»
سالن فناوریهای نشر یکی از برنامههای نوآورانه سیوششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران است که با همکاری پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگیِ جهاددانشگاهی و خانه کتاب و ادبیات ایران با حضور شرکتهای خلاق و دانش بنیان در حوزه کتاب و نشر پذیرای علاقهمندان است. گفتنی است برنامههای ثابتی در زمینه برگزاری نشستهای تخصصی در موضوعات فناورانه مرتبط با کتاب و نشر برگزار میشود که ۴ نشست آن توسط پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی انجام میشود.
No tags for this post.