دبیر کل انجمن تبادلات بین‌المللی چین در گفتگو با سینا؛
«بریکس» فراتر از نیروی اقتصادی و ائتلافی از قدرت‌های نوآور است

 

 

جینی گو دبیر کل انجمن تبادلات بین‌المللی چین که در حوزه همکاری علم و نوآوری مرتبط با گروه «بریکس» فعالیت می‌کند؛ در گفت‌و‌گوی اختصاصی با خبرگزاری سینا، بر اهمیت و فرصت همکاری با شبکه «بریکس» تاکید کرد.

 

پریسا ساسانی: دبیر کل انجمن تبادلات بین‌المللی چین با بیان این مطلب، با ابراز خرسندی برای حضور در جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی در اصفهان گفت: با توجه به ظرفیت‌های علمی و نوآورانه‌ای  که از ایران سراغ دارم، ایران را به بررسی فرصت‌های همکاری با چین در چارچوب «بریکس» دعوت می‌کنم زیرا با همکاری‌های مشترک در این چارچوب می‌توانیم به شبکه بزرگی از پاسخ به نیازها و اشتراک و تبادلات بین‌المللی دست یابیم.

 

بیشتر بخوانید:

شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در شبکه سازی جهانی نقش موثر دارد

فن آفرین‌های هنر انیمیشن داوری می‌شوند

بررسی دستاوردهای کسب و کار انیمیشن در جشنواره شیخ بهایی

جشنواره شیخ بهایی به‌عنوان یک برند فناورانه ایرانی در تقویم رویدادهای بین‌المللی نوآوری جای می‌گیرد

کدام استان‌ها در جشنوار ملی فن‌آفرین شیخ بهایی حضور داشتند؟

 

 

خوشحالیم ایران یکی از اعضای بزرگ خانواده «بریکس»است

وی با اشاره به ایده تشکیل «بریکس» گفت: ایده تشکیل این گروه برای برای اولین بار سال 2001 مطرح شد و تنها شامل چهار کشور برزیل، روسیه، هند و چین بود. سپس در سال 2010، عضو پنجم یعنی آفریقای جنوبی به این خانواده پیوست و اکنون خانواده بریکس به 11 عضو رسمی و 9 کشور شریک گسترش پیدا کرد و ما خوشحالیم که ایران یکی از اعضای بزرگ این خانواده است.

دبیر کل انجمن تبادلات بین‌المللی چین درپاسخ به این سئوال که «بریکس» چند درصد از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهد؛ گفت: گروه پویا و فعال بریکس 46 درصد از جمعیت جهانی را به خود اختصاص داده است که 41 درصد از تولید ناخالص داخلی جهانی را تشکیل داده و همچنین 20 درصد از تجارت جهانی را نیز شامل می‌شود.

 

«بریکس« یک نماد تعهد جمعی برای توسعه پایدار

وی اظهار داشت: به نظرمن «بریکس» فراتر از یک نیروی اقتصادی است و به تعبیر من از آن می‌توان به عنوان یک ائتلاف از قدرت‌های نوآور یاد کرد. به ویژه این قدرت در زمینه فناوری‌های نوظهور مانند بهره‌وری انرژی، هوش مصنوعی و زیرساخت دیجیتال بسیار پر قدرت ظاهر شده است. و با توجه به این مطلب که بشر در دنیای امروز با بحران‌های بسیاری زیادی روبرو است؛ از «بریکس» می‌توان به عنوان یک نماد تعهد جمعی برای توسعه پایدار از طریق نوآوری یاد کرد.

این کارشناس در حوزه همکاری علم و نوآوری مرتبط با گروه «بریکس» در پایان خاطر نشان کرد: تمامی اعضای «بریکس» و شرکای آن کشورهای در حال توسعه هستند. بنابراین، این تشکیلات با توجه به تنوع فرهنگی، زبانی، تاریخی و غذایی که دارد، فرصت‌های بزرگی برای یادگیری و تبادل ایده‌ها است. همچنین با داشتن سهمی بیش از 40 درصد از تولید ناخالص داخلی جهانی، «بریکس» نقش مهمی در ثبات اقتصاد جهانی به ویژه در مواجهه با نابرابری‌ها و نظام بین‌المللی تحت سلطه غرب ایفا می‌کند.

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا