سید مهدی ابطحی‌فروشانی:
شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در شبکه سازی جهانی نقش موثر دارد/ تلاش برای گسترش روابط بین‌الملل

 

رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در گفت و گوی اختصاصی با خبرگزاری سینا گفت: این مرکز علمی و تحقیقاتی در بخش توسعه فعالیت‌های دانشی در عرصه بین‌الملل و شبکه سازی با پارک‌های علم و فناوری منطقه غرب آسیا و یونسکو ارتباط موثر و مستمر دارد و تلاش بر گسترش روابط بین‌الملل است.

 

سید مهدی ابطحی‌فروشانی با بیان این مطلب در گفت و گوی اختصاصی با خبرگزاری سینا با اشاره به پیشینه فعالیت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: در نیمه اول دهه ۷۰ علم و فناوری در کشور بنیانگذاری شد و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اولین پارک فناورانه‌ای بود تاسیس شد و اکنون قدمتی ۳۰ ساله دارد.

وی ادامه داد: در این مسیر ارتباط با کشورهای توسعه یافته و به خصوص کشورهای منطقه از اولویت‌های شهرک بوده است تا ضمن فرهنگ سازی عمومی، رشد اقتصاد دانش‌بنیان را از طریق رشد شرکت‌ها به عنوان دو هدف مهم پیگیری کند.

رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در ادامه با اشاره به حضور نمایندگانی از کشورهای مختلف در نوزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی گفت: یکی از دستاوردهای مهم و بزرگ در سال‌های اخیر ورود ظرفیت‌های بین‌المللی به جشنواره شیخ بهایی است که با همکاری روابط بین‌الملل وزارتخانه علوم و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در این دوره از جشنواره شیخ بهایی نمایندگانی از کشورهای مختلف مانند چین، شاخه‌های مختلف یونسکو، ایتالیای جنوبی و آسیای میانه در این جشنواره حضور خواهند داشت.

 

سید مهدی ابطحی‌فروشانی، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان
سید مهدی ابطحی‌فروشانی، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان

 

ابطحی‌فروشانی با بیان این مطلب که شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان توسعه دانشی و تبادل تجربیات را در کشورهای همسایه پیگیری می‌کند؛ گفت: تازه‌ترین جلسه این شهرک علمی و تحقیقاتی توسعه پارک‌ها به لحاظ دانشی بوده است و به تازگی در جهت انتقال تجربه پارک‌های ایران دومین نشست با کشور عراق برگزار شد و یا با دفتر منطقه‌ای یونسکو همکاری‌هایی را آغاز کرده‌ایم.

وی یادآور شد: در حال حاضر به لحاط زیرساختی در شرایط مناسبی برای ارتباط در عرصه بین‌الملل به سر می‌بریم ولی به نظر می‌آید اگر در کل کشور روند ارتباطاتِ جهانی ترمیم شود؛ با توجه به ظرفیت‌های موجود به دستاوردهای بهتری در این زمینه دست خواهیم یافت.

این مدیرعلمی اظهار داشت: در این زمینه از بخش بین‌الملل و معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم  کمک‌ می‌گیریم و البته دستاوردهای علمی و دانشی ایران در زمینه‌های مختلف همچون صنعت فولاد مبارکه را معرفی می‌کنیم.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا