مشارکت بیش از ۵۰۰ نخبه در روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور

بیش از ۵۰۰ نفر از نخبگان اندیشه‌ورز و استادان دانشگاهی تا پایان اسفند ۱۴۰۳، در فرایند روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور مشارکت کردند.

به گزارش خبرگزاری سینا، در راستای تحقق اهداف سند چشم‌انداز و به منظور همگامی با تحولات پرشتاب علمی و فناوری در سطح جهان، روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور به عنوان سندی راهبردی، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. در همین زمینه، با هدف بهره‌مندی از نظرات و تجربیات ارزشمند نخبگان، دانشگاهیان و فعالان حوزه علم و فناوری، از ابتدای دی‌ماه ۱۴۰۳، دبیرخانه روزآمدسازی نقشه جامع علمی فراخوان مشارکت در این فرآیند ملی را آغاز کرده است.

به گفته حسین حیرانی، مسئول دبیرخانه روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور، تا پایان اسفند ۱۴۰۳، بیش از ۵۰۰ نفر از نخبگان اندیشه‌ورز و اساتید دانشگاهی از اقصی نقاط کشور در فرایند روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور مشارکت کرده‌اند.

حیرانی با اشاره به استقبال چشمگیر نخبگان، دانشگاهیان و فعالان حوزه علم و فناوری، اعلام کرد: این مشارکت فعالانه، با ارائه مستندات علمی، نشان‌دهنده اهمیت روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور برای جامعه علمی کشور است.

وی افزود: نقشه جامع علمی کشور، سندی راهبردی است که مسیر توسعه علمی و فناوری کشور را ترسیم می‌کند. با توجه به تحولات سریع علمی و فناوری در جهان، روزآمدسازی این سند ضروری است و ارائه نظرات مستند علمی از سوی نخبگان، نقشی کلیدی در این فرآیند دارد.

تمدید مهلت مشارکت در روزآمدسازی تا پایان فروردین ۱۴۰۴

مسئول دبیرخانه روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور در ادامه با اشاره به استقبال گسترده از این فراخوان، از تمدید مهلت مشارکت تا پایان فروردین ۱۴۰۴ خبر داد.

حیرانی در پایان گفت: علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به درگاه روزآمدسازی به نشانی roozamadsazi.landin.ir با ارسال نظرات و مستندات علمی خود، در ترسیم آینده علم و فناوری ایران سهیم شوند.

منبع
پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا