آگهی| ششمین کنگره انجمن علمی روان‌درمانی: نقش هیجان در روان‌درمانی

ششمین کنگره انجمن علمی روان‌درمانی ایران، از ۸ تا ۱۰ اسفندماه ۱۴۰۳، با محوریت نقش هیجان در روان‌درمانی برگزار شد. این رویداد علمی، فرصتی ارزشمند برای تبادل دانش و تجربیات میان متخصصان حوزه روان‌درمانی بود. بررسی علمی جایگاه هیجان در روان‌درمانی، ارائه یافته‌های جدید پژوهشی و تبادل تجربیات درمانگران، از مهم‌ترین اهداف این رویداد محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری سینا، پلتفرم روانشناسی روان‌درمان، بنیاد راه رشد، مرکز روان‌تحلیلی ایرانیان و انجمن روانشناسی ایران، از جمله حامیان برگزاری این کنگره بودند.

جایگاه هیجان در روان‌درمانی

روابط میان فردی و اجتماعی تحت تاثیر هیجان‌هایی، از جمله خشم، غم، ترس و شادی به عنوان عناصر بنیادین تجربه انسانی هستند. به همین جهت روان‌درمانی فرصتی برای کاوش در احساسات و مدیریت هیجان‌ها است.

محورهای سخنرانی در نشست‌های این کنگره طیف گسترده‌ای از موضوعات مرتبط با هیجان را در بر می‌گرفت. از جمله این موضوعات می‌توان به ارتباط هیجانی در اتاق درمان، هوش هیجانی و پردازش هیجان در روان‌درمانی، ابعاد هیجان در رابطه جنسی زوج، از زبان بدن تا گره‌های هیجانی و بدن گمشده در روان درمانی آنلاین، اشاره کرد.

چهره‌های شاخص و غنای علمی سخنرانی‌ها

کنگره ششم انجمن علمی روان‌درمانی با حضور اساتید برجسته و سخنرانی‌های کلیدی، فضای علمی پرباری را رقم زد. در طی سه روز برگزاری این کنگره، چهره‌های شاخصی در زمینه روان‌درمانی و علوم شناختی به بررسی نقش هیجان در درمان پرداختند.

از جمله سخنرانان برجسته می‌توان به دکتر عبدالرحمن نجل رحیم، از متخصصان برجسته نورولوژی و علوم اعصاب، دکتر حسن حمیدپور و دکتر لادن فتی، اساتید و درمانگران مکتب شناختی-رفتاری (CBT)، و همچنین دکتر محمد صنعتی، دکتر مهدیه معین، دکتر سولماز اعلایی و دکتر امیرحسین جلالی ندوشن، از روانکاوان و روان‌درمانگران تحلیلی صاحب‌نظر، اشاره کرد.

یکی از بخش‌های مهم این کنگره، سخنرانی دکتر استیون هیز، بنیان‌گذار درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد (ACT)، بود. او در ارائه خود به جایگاه و نقش هیجان در درمان فرایند‌مدار ACT پرداخت. دکتر رابرت لیهی، رئیس انجمن بین‌المللی روان‌درمانی شناختی، یکی دیگر از چهره‌های برجسته این رویداد بود. او به همراه دکتر لادن فتی و دکتر حسن حمیدپور، درباره پرداختن به هیجان در مکتب رفتاری و جایگاه آن در این رویکرد درمانی به گفتگو نشستند.

آگاهی رسانی درباره تاثیرات هیجان و مدیریت آن

یکی از اهداف برگزاری این نشست‌های سالیانه، افزایش آگاهی جامعه و متخصصان سلامت روان، نسبت به اهمیت تجربه هیجانی در زندگی و اتاق درمان است. مجله سلامت سایت روان‌درمان  نیز، اقدام به تهیه و انتشار مقالات علمی و متعددی در زمینه سلامت روان کرده است.

این مجله حاوی مقالات متعددی است که بخشی از آنها با موضوع اختلالات هیجانی، رفتاری و شناختی و روش های مدیریت هیجان است. مطالعه این منابع که توسط متخصصان تایید علمی شده است، برای دانشجویان و عموم افراد مفید است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا