مرکز نوآوری مسقطی لاری ایجاد می‌شود

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس از راه‌اندازی مرکز نوآوری و تحقیق و توسعه مسقطی لاری به‌منظور افزایش بهره‌وری و کیفیت این محصول خبر داد.

به گزارش سینا فارس، سيد مسعود عظيمي امروز، ۲۴ دی‌ماه در بازديد از واحدهاي عضو خوشه مسقطي لاري در خصوص اقدامات انجام‌شده در این خوشه گفت: یکی از مهم‌ترین اولویت‌های ما در توسعه خوشه مسقطی لاری، تقویت برندینگ و افزایش شناخت ملی و بین‌المللی این محصول ارزشمند است كه در این راستا، فعالیت‌های متعددی انجام شد تا مسقطی لاری به‌عنوان یک برند معتبر در بازارهای داخلی و خارجی شناخته شود.

وي همچنین با اشاره به تلاش‌های انجام‌شده در زمینه استانداردسازی محصولات گفت: با همکاری تولیدکنندگان و کارشناسان و اداره كل استاندار فارس استانداردهای تولید مسقطی ارتقا یافت و استاندارد ملي حلوا مسقطي لاري تدوين شده كه این اقدام نقش مهمی در جلب اعتماد مشتریان و توسعه صادرات ایفا کرده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس افزود: «با هدف گسترش بازارهای صادراتی، برنامه‌های جامعی برای معرفی مسقطی لاری با حمايت هاي اين شركت در قالب تورهاي صنعتي و نمايشگاهي در نمایشگاه‌های داخلي و بین‌المللی اجرا شده است.

وي اضافه كرد: همچنین بسته‌بندی و طراحی محصول مطابق با نیازهای بازار جهانی بهبود یافته است تا این محصول در بازارهای هدف جایگاه ویژه‌ای پیدا کند.

عظيمي تأکید کرد: ارتقای کیفیت محصولات، بهبود زیرساخت‌های تولید و گسترش شبکه توزیع از دیگر اقدامات انجام‌شده در این خوشه بوده است که منجر به افزایش بهره‌وری و توسعه بازار مسقطی لاری شده است.

وي ثبت جشنواره ملي حلوا مسقطي لاري در تقويم رويداددهاي گردشگري كشور ،تشكيل شركت تعاوني توليد كنندگان مسقطي لاري ، برگزاري دوره هاي آموزشي فروش ،صادرات و بسته بندي و انجام پروژه هاي عارضه يابي و بهبود را از ديگر اقدامات خوشه مسقطي لاري اعلام كرد.

عظيمي همچنين از برنامه اين شركت براي راه اندازي مركز نوآوري و تحقيق و توسعه مسقطي لاري خبرداد و گفت: در اين زمينه مطالعات امكان سنجي اين مركز انجام و موافقت سازمان صنايع كوچك و شهرك هاي صنعتي ايران نيز اخذ شده است .

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس عنوان كرد: خوشه مسقطی لاری با حمایت‌های شرکت شهرک‌های صنعتی فارس و تلاش تولیدکنندگان این محصول، در مسیر تبدیل‌شدن به یکی از برندهای شاخص کشور و افزایش سهم خود در بازارهای جهانی گام‌های مؤثری برداشته است.

وی با اشاره به فعاليت خوشه مسقطي لاري تصریح کرد: شهرستان لارستان، با داشتن بیش از 70 واحد صنعتی، صنفی، کارگاهی و سنتی فعال در زمینه تولید مسقطی و اشتغال 1800نفر، به‌عنوان قطب اصلی این محصول در کشور شناخته می‌شود و به همين دليل نيز فعاليت هاي اين خوشه در اين منطقه شكل گرفته است.

عظیمی با اشاره به ظرفيت توليد روزانه 15تن اين محصول در لار خاطرنشان کرد: این محصول از گذشته تاکنون به‌عنوان یکی از نمادهای اصالت و کیفیت در صنایع غذایی منطقه شناخته می‌شود و با تلاش‌های مستمر تولیدکنندگان، جایگاه ویژه‌ای در بازارهای داخلی و خارجی یافته است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های با بيان اينكه :هم اکنون مسقطی لاری توسط صادرکنندگان استان به کشورهای اروپایی از جمله فرانسه، آلمان، کانادا، استرالیا و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می شود درباره چشم‌انداز آینده این خوشه بیان کرد: هدف ما تبدیل مسقطی لاری به یک برند جهانی است. در این راستا، برنامه‌هایی برای افزایش صادرات به کشورهای اروپایی و آسیایی تدوین شده و ظرفیت تولید واحدهای صنعتی و کارگاهی منطقه در حال افزایش است. همچنین، ارتقای کیفیت محصولات و تقویت شبکه توزیع از دیگر برنامه‌هایی است که در دستور کار قرار دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا