پخت نان کامل در 250 نانوایی استان همدان

استاندار همدان گفت: پخت نان کامل در نانوایی‌های استان از ماه‌های گذشته آغاز شده و عرضه آن تا پایان سال در ۲۵۰ نانوایی انجام خواهد شد.

علیرضا قاسمی فرزاد در جلسه شورای آرد و نان استان همدان اظهارکرد: نان اگر سبوس کافی نداشته باشد باعث بیماری‌های بسیاری از جمله بیماری‌های قلبی و عروقی و دیابت می‌شود.

وی افزود: افزایش ۲۰ درصدی سهمیه آرد نانوایی‌های سنتی تشویق مناسبی است که در دستورکار قرار گرفت.

قاسمی‌فرزاد تصریح کرد: نان غذای اصلی مردم است و باید روی کیفیت، بهداشت، سلامت و وزن آن مراقبت‌های لازم انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: دستگاه‌های نظارتی باید بر کیفیت، زمان پخت و بهداشت واحدهای نانوایی نظارت بیشتری داشته باشند.

استاندار همدان تاکید کرد: سهمیه آرد تخصیص یافته به هر نانوایی باید در همان نانوایی پخت شود.

وی تاکید کرد: سیستم نظارت بر حمل آرد از کارخانه تا نانوایی باید با نصب دستگاه‌ و فرآیند مشخص برقرار شود تا از هدررفت آن جلوگیری شود.

گزارش: فاطمه عزیزی هرمز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا