حرکت مدیران در مسیر «کاظمی آشتیانی» با انجام کار برای خدا و خدمت به مردم همراه باشد

رییس دانشگاه علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری گفت: اگر کار برای خدا و خدمت به مردم سرلوحه کار مدیران قرار گیرد قطعا می‌توانیم در مسیر و خواسته زنده‌یاد دکتر «کاظمی آشتیانی» گام برداشته و حرکت کنیم.

به گزارش سیناپرس از روابط عمومی جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری، دکتر غلامرضا آقابابایی با اشاره به زندگی پر برکت و کوتاه زنده‌یاد کاظمی آشتیانی، اظهار کرد: عمر با برکت، با عزت و مفید ایشان 44 سال بیشتر نبود، فردی که در سن ۱۸ سالگی برای ورود به دانشگاه پذیرفته می‌شود، یعنی در برهه انقلاب فرهنگی که دانشگاه‌ها تعطیل می‌شوند در جبهه‌ جنگ به منزله دفاع از جهاد کشور حضور پیدا می‌کند.

رییس دانشگاه علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری افزود: زنده‌یاد کاظمی آشتیانی در سال ۶۱ اقدام به تاسیس جهاد گروه پزشکی با نگاه جهادگونه می‌کنند، ویژگی‌های بارزی که در این شخصیت وجود داشته و موجب شده امروز بعد از سال‌ها در خصوص این شخصیت صحبت شود می‌بینیم که زنده‌یاد کاظمی آشتیانی یک مدیر جوان انقلابی به معنای واقعی کلمه، مومن، وظیفه‌شناس، جهادگر در دفاع از میهن بوده است.

آقابابایی با اشاره به خدمت بزرگی که زنده‌یاد آشتیانی در زمینه ناباروری به جامعه انجام داد، بیان کرد: امروز می‌بینیم افرادی که در فرزندآوری دچار مشکل می‌شوند با تکیه بر پژوهش دهه ۶۰ ایشان لذت فرزند دار شدن را می‌چشند، یعنی شخصی که در یک برهه زمانی کاری را شروع و امروز نفع آن نصیب جامعه شده است.

وی گفت: درس‌هایی که می‌توان از ایشان گرفت این است که به جوانان اعتماد کنیم، زیرا جوانان کارهای بزرگی می‌توانند انجام دهند. مثل زنده‌یاد کاظمی آشتیانی که فرد جوانی  کاری را شروع و منفعت آن را به کشور و حتی دنیا رسانده است، به طوری‌که می‌توان این دانش را به بسیاری از نقاط دنیا صادر کرد، البته شاید نیاز باشد در این زمینه کار بیشتری صورت گیرد.

دکتر آقابابایی ادامه داد: در زمان خاص تصمیم به موقع گرفتن و وظیفه‌شناس بودن از دیگر درس‌هایی است که می‌توان از این دانشمند گرفت، ایشان زمانی که دانشگاه تعطیل شد احساس وظیفه کرد و با تصمیم به موقع پشت خاکریز قرار گرفت، ایمان به خدا و کار را برای خدا انجام دادن موجب ماندگاری ایشان شد، با نگاه خدمت به جامعه کاری را شروع کرد، یعنی دانشگاه در خدمت جامعه نفع دوسویه است و باید این فرهنگ در فرهیختگان جامعه ایجاد شود که با این نگاه تصمیم‌گیری‌ها صورت گیرد.

دکتر آقابابایی اضافه کرد: در بحث رویان و درمان ناباروری با این حرکت زنده‌یاد کاظمی آشتیانی می‌توان در حوزه‌های دیگر از این دانش بهره برد، مثلا درختی که کم بار و غیر مثمر است در کنار آن پژوهش‌ها از دانش کشاورزی استفاده می‌شود، حتی دانشگاه علمی کاربردی در حوزه دامپزشکی کاری را شروع کرده  که عبارت از انتقال رویان در حوزه دامپزشکی به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی است، یعنی با بهره‌گیری از این دانش بتوان دامپروری را توسعه داد.

وی تاکید کرد: اگر کار برای خدا و خدمت به مردم سرلوحه کار مدیران قرار گیرد قطعا می‌توانیم در مسیر و خواسته ایشان گام برداشته و حرکت کنیم.

رییس دانشگاه علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: سال گذشته کاری تحت عنوان مربی نمایش کودک انجام دادیم که دوره‌ای در این راستا تدوین شد، یعنی در حوزه تئاتر بتوان فرایندی را ایجاد کرد که در آموزش و پرورش و پیش از آن شخصیت‌ها را به کودکان خود بشناسیم، زیرا در کشور کودکان ما تاریخ گریزند و اگر بتوان این را در قالب نمایش درآورد می‌توان از طریق تئاتر، مفاخر را در ذهن کودکان حک کرد تا در درازمدت این شخصیت‌ها به خوبی شناسانده شوند.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا