درآمد حاصل از توریسم ورزشی را به کشور خودم سرازیر می کنم
گفتگو با دکتر سید حسین طباطبایی نسب مربی تیم منتخب کشور در استایل کوامی کمیته در مسابقات جهانی و عضو هیئت رییسه به مناسبت قهرمانی تیم شیرازی در دومین دوره مسابقات اپن اوراسیا اشیهارا aiko فول کنتاکت ترکیه
به گزارش سینا پرس فارس، دکتر سید حسین طباطبایی نسب مربی تیم منتخب کشور در استایل کوامی کمیته آیکو در مسابقات جهانی به نقش ورزش قهرمانی در سلامت جامعه اشاره و خواستار حمایت متولیان ورزش شیراز برای میزبانی استاژهای بین المللی با هدف بالابردن انگیزه ورزشکاران حرفهای و جذب ورزشکاران تحت پوشش توریست ورزشی شد.
مربی تیم منتخب کشوری کاراته که خود دانش آموخته دکتری روانشناسی است به نقش ورزش در سلامت جامعه اشاره کرد و افزود ضعف جسمی و عدم توانایی معمولا همراه با ضعف عزت نفس بوده و شخصیت حاصل یکی از آسیب پذیرترین شخصیت هاست، از همین روست که در روانشناسی برای افزایش عزت نفس از افراد میخواهند که در درجه اول در زندگی حریف ساده ای نباشند!
او به مصاحبه رئیس پلیس آگاهی فراجا مبنی بر افزایش یکدرصدی قتل در کشور اشاره کرد و گفت بین احساس ضعف اعضای جامعه و افزایش خشونت رابطه مستقیمی وجود دارد. احساس ضعف و ناتوانی اعضای جامعه مولد و تقویت کننده خشونت است.
او افزود: اگر با نگاه جامعه شناسانه به قضیه نگاه کنیم از دل ضعف، خشونت پدید میآید اما فرد خشن در جامعهی قدرتمند حرفی برای گفتن ندارد و اخلاق در جامعه ای رشد پیدا میکند که افراد قدرتمند مسیر صحیح استفاده از قدرت را بیاموزند و کنترل صحیح قدرت همان اخلاق است .
دکتر طباطبایی در بخش دیگری از صحبتهای خود به فشارهای اجتماعی مردم اشاره کرد و گفت استرس و فشار در درون بدن ماهیت هورمونی دارد و ما برای درمان استرس اجتماع نمیتوانیم منتظر بهبود وضعیت معیشتی مردم بمانیم تا فشارها از مردم کم شود، ولی میتوانیم از طرق دیگر به کاهش استرس، آرامش و نشاط جامعه کمک کنیم و ورزش قهرمانی یکی از این راه هاست.
دکتر طباطبایی در بخش دیگری از این گفتگو بر ایجاد انگیزه برای ورود به ورزش تاکید کرد و افزود برگزاری استاژ های حرفهای و تبلیغات مناسب برای این مسابقات و تماشای آن در هر فصل میتواند جوانان را به سمت ورزش رزمی تشویق کند اما این جوانان بعد از ورود برای رشد و پیشرفت انگیزه بالاتر میخواهند و این انگیزه شرکت در مسابقات جهانی و کسب رنکینگهای بین المللی است.
او گفت شرکت در مسابقات بین المللی و حرفه ای و کسب مقامهای جهانی علاوه بر کسب تجربهی رقابت با قهرمانان دیگر کشورها، موجب افزایش ارتباطات جهانی، رشد مکرر و پیشگیری از سرخوردگی ورزشکاران میشود.
مربی تیم منتخب کشور با بیان اینکه سیستمهای آموزش ورزش حرفهای یکی از پولسازترین سیستمها هستند افزود هم اکنون ورزشکاران زیادی برای کسب رنکینگ تمایل دارند در این استاژها شرکت کنند و شیراز میتواند بستر برگزاری این برنامهها باشد و ضمن بهرهمندی ورزشکاران داخلی برای اخذ گواهینامه های بین المللی با مرجعیت شیراز، آنها میتوانند برای مسابقات جهانی آماده شوند.
وی با بیان اینکه هم اکنون این مسابقات در برخی کشورهای همسایه برگزار میشود گفت چرا ورزشکار ایرانی برای یک استاژ سه چهار روزه مجبور به صرف هزینه زیاد به دلار شود در حالی که ما با دارا بودن بهترین اساتید بینالمللی و باشگاههای مناسب میتوانیم خودمان میزبان استاژهای جهانی باشیم؟
او افزود: این کار علاوه بر رونق صنعت گردشگری و ارزآوری برای جامعه موجب خواهد شد هر کدام از ورزشکاران بعد از شرکت در این برنامه با ایجاد گروههای مختلف فعال در این حوزه و افراد بیشتری را به فضای ورزش حرفه ای و مشاغل مرتبط جذب کنند و فضای جامعه رو به سلامت جسم و روان حرکت میکند.
گفتنی است تیم منتخب ایران از شیراز با مربی گری دکتر طباطبایی و استاد حمید رضا ضیاء شیرازی نماینده ارشد سازمان جهانی اشیهارا aiko در کشور ایران و رئیس اسبق سازمان کیوکوشین iku کاراته کشور ترکیه و استاد شهرام شیروانی موفق به کسب مقام برتر مسابقات ترکیه شد و محسن شیروانی، ارشیا زارع، عباس بهمنی نژاد مقام اول و شهرام شیروانی مقام سوم این مسابقات را کسب کرد.
گفتگو با حمید رضا ضیاء شیرازی نماینده ارشد سازمان جهانی اشیهارا aiko در کشور ایران و رئیس اسبق سازمان کیوکوشین iku کاراته کشور ترکیه
میخواهم مسیری را که با سختی طی نموده ام برای ورزشکاران ایرانی تسهیل گردانم/تمایل دارم درآمد حاصل از توریسم ورزشی را بجای ترکیه به کشور خودم سرازیر کنم، اما هنوز پس از دو سال برگشتن به ایران حمایت نشدم
حمیدرضا ضیاء شیرازی با ۳۹ سال سابقه فعالیت در هنرهای رزمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری سینا پرس فارس از فعالیت های حرفهای خود گفت و از تمایل خود را برای برگزاری استارتاپ های ورزشی در شیراز خبر داد.
نماینده ارشد سازمان جهانی اشیهارا aiko در کشور ایران که از سن ۶ سالگی ورزشهای رزمی را شروع کرده و تا به امروز چندین سبک را طی نموده است از مشکلات خود برای اخذ رنکینگ جهانی گفت و اظهار داشت: میخواهم مسیری را که با سختی طی نموده ام برای ورزشکاران ایرانی تسهیل گردانم.
استاد ضیاء شیرازی که در طی دوران فعالیت خود چندین دوره مربی تیم منتخب ایران در مسابقات بین المللی کاراته بوده است و ما حصل آن تربیت شاگردانی اند که توانستند مدال طلا و نقره در عرصه رقابت های آسیایی و بین المللی کسب نمایند، از مشکلات شرکت در رقابتهای جهانی گفت و اظهار داشت در طی بیست سال اول فعالیت حرفه ای خود در ایران سبک ها، فنون و گواهینامه هایی در کشور دریافت نمودم که در خارج از کشور غالبا فاقد اعتبار بین المللی بودند و به نوعی برخی سبک های آموزش داده شده در کشور، فاقد پذیرش و مقبولیت بین المللی هستند.
او در ادامه افزود: برخی مراجع آموزش دهنده سبک ها و صادر کننده گواهینامه بدون داشتن صلاحیت علمی و فنی در این حوزه ها ورود نموده اند که موجب بی اعتبار بودن گواهینامه های صادر شده از طرف آنان در سطح بین المللی است.
وی با بیان اینکه پس از مهاجرت به خارج از کشور مصمم شدم تا مهارت فنی خود را در هنرهای رزمی martial arts ارتقا دهم و از اساتید صاحب سبک دنیا بهره ببرم، افزود پس از مدتی در کاراته به عنوان نماينده ارشد سازمان جهانی aiko و رییس سبک کیوکوشین iku کاراته کشور ترکیه معرفی شدم.
او با بیان اینکه سازمان های جهانی مطابق با استانداردهای بین المللی تست میگیرند و مطابق با استانداردهای بین المللی درجه می دهند، افزود: اگر فرد از سطح خوبی برخوردار باشد موفق به کسب درجه مربی گری می شود و در صورت برخورداری از سطح بین المللی در سبک خاصی اجازه ورود به کشور دیگر به عنوان رییس سبک به فرد داده می شود و در کنار پرچم کشور اسم فرد با عنوان branch chief قرار میگیرد.
وی که طبق اعلام اداره مهاجرت ترکیه از موفقترین ایرانیان در کشور ترکیه بوده است به واسطه حق امضا و رییس سبک کیوکوشین iku بیشتر رویدادهای ورزشی آسیا را با عنوان مدیر اجرایی در ترکیه نیز برگزار میکرده است، اکنون مشتاقانه تمایل دارد تا در کشور خود اینچنین رویدادها، استارتاپ ها را برگزار کند.
استاد ضیاء شیرازی با بیان اینکه برگزاری استارتاپ های ورزشی درآمد بسیاری در حوزه توریسم ورزشی برای ترکیه داشته است افزود: شیراز به عنوان مرکز گردشگری و گردشگری سلامت به واسطه پتانسیل مطلوب می تواند شهری برای توریست ورزشی نیز باشد و چرا این درآمد به شیراز خودمان سرازیر نشود؟
او با اشاره به اینکه ایجاد ارتباطات در سطوح بین المللی و سازمانهای جهانی دسترسی به استانداردهای بین المللی را میسر می سازد، گفت: میتوانیم با برگزاری استاژهای بین المللی در شیراز علاوه بر جذب توریست ورزشی، سطح ورزشکاران حرفهای خودمان را ارتقا دهیم و این مهم مستلزم حمایت فدراسیون کاراته و متولیان ورزش کشور و استان است.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود به پولساز بودن آموزش ورزش حرفهای در دنیا اشاره کرد و افزود: اما متاسفانه در ایران بدلیل فراهم نبودن زیرساخت ها ورزشکاران بخش زیادی از درآمد خود را به ناچار از شغل دوم به دست میآوردند و خود بنده نیز مجبورم با فعالیت در شرکت الکترونیکی که کاملا نامرتبط با هنرهای رزمی بود کسب درآمد کنم تا بتوانم در کنار کار و زندگی، حرفه مورد علاقه خود را ادامه دهم.
او به نقش مثبت ورزش در سلامت جامعه هم گریزی زد و افزود: به دلیل جذابیت بالای ورزش بسیاری از مفاهیمی را که نسل جوان علاقه ای به آموختن آن ندارند، میتوان در کنار ورزش به انها آموخت و خود بنده زبان انگلیسی را حین یادگیری ورزش کاراته به کودکان آموزش می دادم که با استقبال زیادی مواجه میشد. در این متد نوین آموزشی از سازمان kids strong آمریکا قرارداد انحصاری نمایندگی کشور ترکیه را داشتم .
گفتنی است چند روز قبل شاگردان منتخب ایشان با شرکت در مسابقات اوراسیا اشیهارا aiko در کشور ترکیه موفق به کسب رتبه های برتر جهانی شدند و غیرتمندانه پرچم ایران را به اهتزاز درآورده و سرود ملی را بر سکوی قهرمانی زمزمه کردند.
لازم به ذکر است اکثر قهرمانان این مسابقات مبارزین از شیراز بوده اند که دلاورانه پرچم ایران زمین را به اهتزاز در آوردند. شهرام شیروانی برنز .محسن شیروانی طلا .ارشیا زارع طلا عباس بهمنی نژاد طلا .مجید نصبی طلا
گزارش: فتانه حق پرست