تولید فرآورده گیاهی ضد «هپاتیت ب» و «درمانگر التهاب مفاصل»

مهران محمدی، سرپرست معاونت فناوری مرکز رشد گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی استان اردبیل با اعلام این خبر افزود: طرح «فرآورده‌ گیاهی پاپیتال برای درمان واریکوسل مردان» که کار تحقیقی مشترک سعید خانی و دکتر عزت نژاد است نیز در آستانه اخذ کد اخلاقی قرار دارد تا مقدمات تجاری‌سازی آن فراهم شود.

وی به مقالات پذیرش شده محققان این مرکز در همایش و کنگره‌های اخیر علمی اشاره و تصریح کرد: در همایش ملی گیاهان دارویی معطر و ادویه‌ای که در دانشگاه گنبد کاووس برگزار شد، چهار مقاله علمی و کاربردی دکتر حجت اقبال از فناوران مرکز رشد فناوری فرآورد‌های گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی اردبیل پذیرش و حائز رتبه‌ برتر شد.

محمدی خاطرنشان کرد: «مروری بر خواص درمانی و فیتوشیمیایی گیاه دارویی پونه»، «بررسی خصوصیات ژنتیکی و روش‌های اصلاحی در گیاه دارویی آویشن»، «بررسی اجزای تشکیل دهنده اسانس آویشن» و «بررسی اثرات آنتی باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره هیدروالکلی گیاه دارویی آویشن باغی» عناوین مقاله‌های ارائه شده به این رویداد علمی بود.

سرپرست معاونت فناوری مرکز رشد گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی استان اردبیل از پذیرش مقاله «بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس‌های سیاه دانه، زیتون و رزماری بر سه میکروارگانیسم مهم عامل سینوزیت در جهت درمان سینوزیت و برونشیت» به صورت پوستر در پنجمین کنگره ملی گیاهان دارویی کشور خبر داد و گفت: این مقاله علمی حاصل تحقیقات محمود خروشی، اصغر پورحسن، ماهرخ سپهوند، محسن ارزن لو و رقیه خروشی از محققان این مرکز است.

محمدی اظهار داشت: مرکز رشد گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی استان اردبیل با ارائه امکانات مناسب در تلاش است تا حمایت‌های مناسبی از شرکت‌های فناور و دانش بنیان به عمل آورد تا زمینه‌ساز رشد علمی و پژوهشی باشد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا