کنفرانس تغذیه و تشخیص برگزار میشود

این نشست علمی با محوریت درک بهتر از ارتباط بین تغذیه و تشخیص‌های بالینی برگزار شده و پذیرای متخصصان علوم مختلف از جمله تغذیه، بیوشیمی بالینی، فناوری صنایع غذایی، شیمی و پزشکی خواهد بود.

در مدت چهار روز برگزاری این کنفرانس، علاوه بر بخش‌های ارائه مقاله، پوستر، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و نمایشگاه، 25 سخنرانی نیز ارائه خواهند شد؛ ایگور بوندارنکو از مرکز تحقیقات نورث وست (روسیه)، پاول دوستالک از موسسه فناوری شیمیایی پراگ (چک)، اولریش اشتاینهوف از دانشگاه ماربورگ (آلمان)، از جمله سخنرانان INDC 2016 هستند.

برخی از محورهای این کنفرانس عبارتند از:

ایمنی مواد غذایی

میکروبیولوژی مواد غذایی (مقاومت به آنتی بیوتیک)

زنجیره غذایی

مکمل‌های غذایی

آنتی اکسیدان‌های طبیعی

تعذیه و سلامت

بیماری‌های مرتبط با تغذیه

تغذیه و تشخیص بالینی

تغذیه درمانی (برای ورزشکاران و مکمل‌های غذایی)

پلی فنول و سلامت (ترکیبات فعال الکتروشیمیایی در چای، قهوه، ادویه جات، عسل)

شیمی در بدن انسان (مواد غذایی خاص برای افراد خاص، عدم تحمل لاکتوز)

متابولیسم اکسیداتیو (نقش ویتامین‌های A، C، E، D، اسید فولیک، ویتامین‌های B12، B6، B2)

فیتواستروژن، ایزوفلاون (خطرات هورمون درمانی، استفاده در لوازم آرایشی)

آخرین مهلت ارسال خلاصه مقالات 30 ژوئن (10 تیر) و ارسال پوستر 31 ژوئیه (10 مرداد) اعلام شده است. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت کنفرانس مراجعه کنند.

 

ترجمه: معصومه سوهانی

 

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا