كاهش حس همدردي با مصرف استامينوفن

«دومينيك ميشكووسكي» پژوهشگر انستيتوي ملي بهداشت آمريكا روز سه شنبه با انتشار گزارشي نوشته است: زماني كه افراد براي كاهش دردهاي جسماني خود از داروهاي حاوي استامينوفن استفاده مي كنند، قابليت و حس همدردي با ديگران را نيز از دست مي دهند.
در اين گزارش تحقيقاتي آمده است كه پژوهشگران انستيتوي مذكور در جريان اين مطالعات نزديك به 80 دانشجو را وادار به خواندن اخبار ناگواري از قبيل فرورفتن تيغه يك چاقو در استخوان يك فرد و يا مرگ پدر يا عزيزان فرد ديگري كرده و به بررسي واكنش هاي آن ها پرداخته اند.
بر همين اساس، واكنش احساسي آن دسته از كساني كه در زمان برخورد با اين اخبار از ماده استامينوفن استفاده كرده اند در قياس با آن هايي كه از 'شبه داروها' يا داروهاي ظاهري استفاده كرده اند، نسبت به درد و رنج ديگران در زمان وقوع اين اتفاقات، خفيف تر بوده است.
ميشكووسكي نوشته است كه در آزمايش ديگري 114 دانشجوي ديگر در معرض صداهاي ناخوشايند و گوشخراش قرار گرفته اند و نتيجه آزمايش نشان داده كه ميزان گوشخراش بودن اين صداها براي مصرف كنندگان استامينوفن بسيار كمتر از مصرف كنندگان شبه داروها بوده است.
در گزارش اين مؤسسه همچنين آمده است كه استامينوفن به عنوان ماده اصلي كه در 600 داروي مختلف مورد استفاده قرار گرفته، در آمريكا بيش از هر داروي ديگري مورد مصرف دارد و بيش از 23 درصد افراد بالغ آمريكايي هر هفته آن را مصرف مي كنند.
'بالدوين وي' يكي ديگر از پژوهشگران اين مؤسسه با اشاره به اهميت توان همدردي ميان انسان ها و نقش مؤثر آن در بهبود روابط اجتماعي، نسبت به اثرات سوء مصرف استامينوفن در روابط ميان افراد جامعه آمريكا هشدار جدي داده است.
به گزارش ایرنا , در اين گزارش تحقيقاتي اشاره شده كه بر اساس مطالعات قبلي، وقوع اتفاقات ناخوشايند در ديگران به طور طبيعي در ذهن و مغز كساني كه ناظر آن ها هستند همان تأثيراتي را مي گذارند كه در زمان تجربه مستقيم، اين اتفاقات در ذهن آن ها گذاشته شده است.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا