میلیون ها کارگر در جهان در معرض گرمای شدید حاصل از تغییر اقلیم

در آستانه روز جهانی کارگر، نهادهای مختلف سازمان ملل و اتحادیه های بین المللی گزارش مشترکی را در باره تاثیر تغییر اقلیم روی کارگران منتشر کردند. 
اول ماه مه (امسال دوازدهم اردیبهشت ماه است) ارج نهادن به یادمان کارگرانی است که سال ۱۸۸۶در شهر شیکاگو امریکا به دنبال احقاق حقوق اولیه خود، پس از یک تظاهرات خیابانی، به حبس محکوم و یا اعدام شدند.
به گزارش ایرنا از پایگاه خبری تک تایمز، در گزارش سارزمان ملل آمده است: در کشورهایی که تحت تاثیر شدید گرمایش آب و هوای زمین قرار دارند، کارگران در فضای باز و در گرمای شدید به طور طاقت فرسا کار می کنند. این وضعیت آنها را مجبور می کند که از سرعت کار کردن خود بکاهند، مرخصی های طولانی بگیرند که در نتیجه، بازدهی آنها کاهش می یابد و یا اساسا به مناطق خنک تر مهاجرت کنند. 
در این گزارش که روز پنجشنبه منتشر شد، همچنین آمده است: در همین وضعیت موجود، احتمال دارد چند درصد از ساعات کار در برخی مناطق بسیار آسیب دیده و گرم کاهش یابد. شرایط کاری در دمای متجاوز از 35 درجه سلسیوس به سلامتی و توان کاری افراد به شدت آسیب می زند. 
'سلیم الحق' رئیس 'مرکز بین المللی تغییر اقلیمی و توسعه' نیز در بیانیه ای از کار کردن برخی از افراد در گرمای بسیار شدید و نادیده گرفتن تهدیدهای حاصل از آن برای سلامتی که به ناگزیر برای تامین غذا صورت می گیرد، ابراز تاسف کرد. 
براساس این گزارش، با وضعیت موجود زیان مالی وارد شده به بهره وری جهانی تا سال 2030 میلادی، احتمالا به دو تریلیون دلار در سال می رسد. 
هم اکنون، حدود چهار میلیارد نفر در مناطقی زندگی می کنند که به شدت در معرض گرمایش زمین هستند و براساس گزارش سازمان ملل، افزون بر یک میلیارد کارگر در این کشورها هستند. جنوب کشور آمریکا، آمریکای مرکزی، شمال امریکای جنوبی، منطقه کارائیب، جنوب آسیا و غرب آفریقا، مناطقی هستند که بیش از سایر نواحی در معرض گرمایش زمین قرار دارند. 
براساس گزارش سازمان ملل، در غرب آفریقا تعداد روزهای بسیار گرم ، از دهه 1960 تاکنون هر سال دو برابر و هر دهه به طور مضاعف حدود 10 برابر شده است. 
در هند نیز هر 10 سال، 12 روز به مجموع روزهای گرم تر از 29 درجه اضافه می شود. دراین کشور، هم اکنون نیز به خاطر شدت گرما، سه درصد از ساعات کار روزانه کاهش یافته است که اگر اقدام قابل توجهی برای توقف روند گرمایش زمین صورت نگیرد،کاهش ساعات کار در این کشور تا سال 2085 میلادی احتمالا به هشت درصد می رسد. 
مقامات 160 کشور جهان اخیرا توافقنامه تاریخی حاصل شده در پاریس را که هدف از آن مهار روند افزایشی گرما است، امضا کردند. 
در گزارش سازمان ملل آمده است که حتی در صورت تحقق هدف توافقنامه و محدود کردن میزان افزایش گرمایش به یک و نیم درجه سانتیگراد، مناطق بسیار آسیب دیده جهان در سال 2030 گرمای شدیدتری را در قیاس با سال 2010 میلادی تجربه خواهند کرد. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا