استفاده از زغال به عنوان رسانای مناسب الکتریکی
جفری گراسمن ، محقق و پژوهشگر دانشگاه MIT به همراه تیمی از محققان در حال بررسی خواص و ویژگی های زغال هستند . وی در این رابطه اظهار داشت که زغال سنگ فرآوری نشده و به طور خاص زغال سنگ طبیعی قابلیت استفاده به عنوان رسانای الکتریکی را داشته و در تولید قطعات االکترونیکی می توان از این ماده معدنی استفاده کرد . وی در همین خصوص از زغال سنگ آسیاب شده برای تهیه پودری در این رابطه استفاده کرد که قابلیت فراوانی در تولید لایه های زیرین در قطعات الکترونیکی را خواهد داشت .
خواص الکترونی و نوری همراه با هدایت کننده جریان های الکتریکی ، پایداری حرارتی و استحکام ؛ زغال سنگ را به عنوان حاملی ارزان قیمت در مصارف الکتریکی معرفی می کند.
زغال سنگ در منظر دانشمندان و شیمی دانان صنعتی تنها به عنوان ماده خام در مصارف و تولیدات حوزه صنعت قابل استفاده بود و حال با بررسی های انجام گرفته توسط تیم تحقیقاتی فوق به عنوان لایه ای از اتم های شکسته شده در مصارف ذکر شده به عنوان رسانای الکتریسیته است. خواص الکترونی و نوری همراه با هدایت کننده جریان های الکتریکی ، پایداری حرارتی و استحکام ؛ زغال سنگ را به عنوان حاملی ارزان قیمت در مصارف الکتریکی معرفی می کند که توسط محققان مورد ارزیابی قرار گرفته و به عنوان ماده اصلی در قطعات الکترونیکی استفاده خواهد شد .
نتایج آزمایش های دکتر گراسمن و تیم تحقیقاتی وی در خصوص تولید لایه هایی از جنس زغال سنگ به طور مشروح در مجله Nano letters منتشر شده است و در اختیار علاقه مندان قرار گرفته است .
ترجمه: احسان محمدحسینی
No tags for this post.
زغال چوب رسانا هستش،هر که گفته رسانا نیست،دروغ گفته،من زغال چوب رو دیدم وقتی ازش جریان عبور میدی کاملا رساناهست و حتی بعضیاشون،افروخته و قرمز میشه