کاهش شکلات یکی از زیان های تغییر اقلیم

دانشمندان در ژورنال Science and the Total Environment گزارش داده‌اند که افزایش دما و افزایش پی در پی خشکسالی در آفریقای غربی باعث می‌شود که تا سال ۲۰۵۰ بخش عظیمی از مناطق تولید کاکائو به زیست‌بوم ساوانا انتقال بیابد. ساوانا به علفزارهایی هستند که در آنها درختان به صورت پراکنده و با فاصله‌ی زیاد از هم قرار دارند.

این محققان داده‌های مربوط به پیش‌بینی‌های سازمان ملل درباره‌ی تغییر اقلیم و افزایش دما را جمع‌آوری کردند . این داده‌ها از ۷۵۰ پایگاه داده‌ای در منطقه‌ی آفریقای غربی جمع‌آوری شده بود، چرا که ۷۰ درصد کاکائوی جهان در این منطقه تولید می‌شود. کاکائو معمولا در مرز میان جنگل‌ها و ساوانا رشد می‌کند. این مناطق آسیب‌پذیری زیادی در مقابل تغییرات دما یا بارش باران دارند.

دانشمندان نگران هستند که از بین رفتن مناطق زراعی کاکائو می‌تواند جنگل‌زدایی را در آفریقای غربی افزایش دهد چرا که کشاورزان پراکنده شده و به دنبال زمین‌های دیگری برای پرورش کاکائو خواهند گشت. در این مطالعه از کشاورزان خواسته شده که روی زمین‌های زراعی‌شان سایبان‌هایی بکشند تا گیاهانشان را خنک نگه دارند. همچنین آنها می‌توانند به پرورش کاکائوهایی روی بیاورند که مقاومت بیشتری در برابر خشکسالی و بیماری‌ها دارند.

منبع:دیجی کالا

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا