5 مرکز جدید علمی کاربردی در خوزستان ایجاد می شود

دکتر علی‌حسین حسین‌زاده در گفت‌و‌گو باایسنا، در رابطه با مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده در این دانشگاه در سال 94، اظهار کرد: در سال 94 یک برنامه آموزشی در راستای تکیه بر منابع و ظرفیت‌های موجود در استان در زمینه نفت و گاز، صنعت و کشاورزی در دانشگاه تنظیم شد.

 

وی افزود: سال گذشته دانشگاه‌ها در کشور با محدودیت‌هایی در گسترش رشته مواجه بودند که دانشگاه علمی کاربردی با توجه به امکانات موجود و منابع داخلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پذیرش‌هایی داشت که با توجه به برنامه‌ریزی‌ها دانشگاه علمی‌کابردی خوزستان بیشترین پذیرش دانشجو را بین دانشگاه‌های علمی کاربردی کشور به‌خود اختصاص داد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خوزستان یادآور شد: پیش از این بیشترین پذیرش دانشجو در دانشگاه مربوط به سال 85 بود که در این سال حدود چهار هزار و 700 دانشجو پذیرش شد اما در سال 94 این رقم به هفت هزار و 190 دانشجو رسید که این تعداد بیشترین پذیرش دانشجود در 24 سال گذشته بوده است. در حال حاضر نزدیک به 28 هزار دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی در دانشگاه علمی کاربردی خوزستان تحصیل می‌کنند. افزایش ظرفیت‌ها با توجه به امکانات و منابع موجود و برای مثال در مراکز حفاری و فولاد با اتکا به منابع داخلی انجام شده است.

حسین‌زاده خاطرنشان کرد: همچنین دو مرکز علمی کاربردی جدید در سال گذشته مجوز فعالیت اخذ کرد؛ یک مرکز در زمینه گردشگری با توجه به ظرفیت‌ها و نیاز استان و دیگری در زمینه امور قضایی در سه رشته مرتبط با دادگستری راه‌اندازی شد که این مراکز در بهمن‌ماه گذشته با پذیرش حدود 130 دانشجو و با تکیه بر منابع داخلی آغاز به‌کار کردند.

وی در خصوص برنامه‌های این دانشگاه در سال 95، گفت: در سال جاری علاوه بر گسترش کمّی به دنبال کیفی‌سازی آموزش نیز هستیم، برای مثال سه کارگاه آموزشی برای مدرسان دانشگاه‌های علمی کاربردی با هدف ارتقاء سطح کیفی مراکز برگزار می‌شود؛ همچنین در راستای شعار سال که اقدام و عمل است کارهای مقدماتی برای پذیرش دانشجو در پنج مرکز جدید علمی کاربردی انجام شده است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خوزستان افزود: این 5 مرکز در زمینه‌های فنی و حرفه‌ای در خرمشهر، گمرکات در آبادان، پتروشیمی در ماهشهر، هوانوردی در اهواز و فنی و حرفه‌ای در دشت آزادگان فعالیت خواهند کرد؛ پذیرش دانشجو در این مراکز از امسال و هر مرکز در سه رشته آغاز می‌شود و در مجموع این پنج مرکز در 15 رشته با ظرفیت پذیرش 500 دانشجو فعالیت خود را آغاز می‌کنند.

حسین‌زاده خاطرنشان کرد: در سال 94 در زمینه پذیرش دانشجو یک جهش داشتیم؛ برنامه طولانی‌مدت دانشگاه به‌گونه‌ای است که طی یک برنامه 10 ساله تعداد دانشجویان دانشگاه به رقم 50 هزار نفر افزایش یابد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا