تغذیه در یکسالگی با بادام زمینی خطر آلرژی به این ماده را کاهش می دهد
محققان کالج کینگ لندن در این تحقیق دریافتند که قرار دادن بادام زمینی در برنامه غذایی نوزادانی که در معرض ابتلا به آلرژی به این ماده غذایی هستند، خطر ابتلا به این نوع الرژی را در آنها تا سن شش سالگی به میزان قابل توجهی و برابر با حدود 74 درصد کاهش می دهد.
محققان با این تاکید که هیچ توصیه ای درباره میزان و یا دفعات مصرف بادام زمینی ندارند، همچنین خاطرنشان کردند که اثرات طولانی مدت توقف مصرف بادام زمینی در کودکانی که از نوزادی با این ماده تغذیه می شوند، هنوز نامشخص است و به مطالعات بیشتری نیاز دارد.
براساس این گزارش، نوزادان و کودکان مبتلا به اگزما و یا دارای حساسیت به تخم مرغ، در معرض خطر بالای آلرژی به بادام زمینی هم هستند.
به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی زی نیوز، این مطالعه در مجله New England Journal of Medicine منتشر شد.