تحقیقات علمی پزشکی در راستای خدمت به بیماران انجام شود

دکتر مسعود اقصایی فرد در مورد دستاوردها و افتخارات خود اظهار کرد: تعداد ۴۰ مقاله در سایت اسکوپوس با اچ ایندکس ۳۰ داشته ام و به عنوان پژوهشگر برتر جوان بیمارستان فارابی در سال ۱۳۹۳ شناخته شده ام.

وی در خصوص فعالیت های پژوهشی خود گفت: تحقیق روی روش های تصویربرداری از عصب بینایی و روش های درمانی جدید برای بیمارانی که مبتلا به انحراف چشم و اختلالات میدان بینایی و دید ناشی از عصب بینایی هستند، از مهمترین فعالیت های پژوهشی من محسوب می شوند.
اقصایی فرد خطاب به دانشجویان اظهار کرد: تحقیقات تنها یک وسیله است و هدف اول نیست؛ اگر فقط می خواهید مقاله ای بنویسید و چاپ کنید تا بهانه ای برای ارتقای فردی داشته باشید، هرگز موفق نخواهید شد.
جشنواره ابن سینا هر ساله به منظور تجلیل از اساتید، محققان و پژوهشگران فعال در حوزه آموزش و پژوهش و به مناسبت سالروز تأسیس دانشکده پزشکی دانشگاه تهران در ۱۵ بهمن ماه سال ۱۳۱۳ در تالار ابن سینای این دانشکده برگزار می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا