رئیس جهاد دانشگاهی: شناسایی استعدادها، توسعه کشور را رقم می زند
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی در اولین همایش 'ولی نعمتان و خیرین انقلاب اسلامی' افزود: بخشی از فعالیت های این نهاد توسعه علمی و فناورانه است و قصد داریم اثبات کنیم در مرز علم و فناوری می توانیم حرکت کنیم. تاکنون نیز فعالیت های خوبی در مهندسی، کشاورزی، پزشکی و سایر حوزه ها در این نهاد انجام شده است.
طیبی، یکی از برنامه ها و هدف اصلی جهاد دانشگاهی را معرفی استعدادهای کشور دانست و بیان کرد: این افراد می توانند توسعه فرهنگی، علمی و فناورانه کشور را رقم بزنند و کشور به اتکای توانمندی خودمان به ویژه در حوزه اقتصادی اداره شود و به پیشرفت برسد.
وی با اشاره به این که در جهاد دانشگاهی بخش عمده ای از فعالیت در حوزه فرهنگی است که در دانشگاه ها متمرکز هستند، گفت: هدف، آشنایی دانشجویان با آموزه های دینی و فرهنگ اسلامی است.
رئیس جهاد دانشگاهی افزود: در حال حاضر با همت مجمع خیرین سلامت و همچنین سایر نیکوکاران در پژوهشکده رویان کمک های بسیار ارزنده ای ارایه می شود و به همین دلیل وظیفه خود می دانم از همه خیرین تشکر کنم.
در ادامه سیدرضا نیری مشاور وزیر بهداشت و دبیر کل مجمع خیران سلامت کشور گفت: طی پنج سال گذشته بیش از 4000 میلیارد توسط مردم عزیز کشورمان جمع آوری شده که این مبلغ صرف ساخت و احداث بیش از چهار میلیون و 300 هزار بیمارستان و خانه بهداشت در سراسر کشور شده است.
اولین همایش 'ولی نعمتان و خیرین انقلاب اسلامی' به مناسبت دهه فجر با حضور مجمع خیرین جهاد دانشگاهی، دانشگاه های تهران، صندوق قرض الحسنه دانشجویان، خیرین سلامت، خیرین کمیته امداد امام خمینی(ره)، ستاد حمایت از زندانیان نیازمند، خانواده های جانبازان، خانواده های مرتبط با موسسه حسنا، مسوولان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، ستاد مرکزی دهه فجر و با همکاری صندوق قرض الحسنه دانشجویان، مجمع خیرین سلامت و پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری برگزار و از 14 خیر این حوزه با اهدای لوح و هدیه تقدیر شد.