کاهش خطر سرطان پستان با مصرف فیبر خوراکی

کارشناسان دانشگاه هاروارد تاکید کردند: در حالی که بیشتر مردم آمریکا میزان توصیه شده از فیبر خوراکی را مصرف نمیکنند، زنان باید توجه کافی به مصرف این ماده خوراکی در رژیم غذایی روزانه خود داشته باشند.
در این بررسی اطلاعات مربوط به ۱۰۰ هزار زن ۲۷ تا ۴۴ سال از سال ۱۹۹۱ مورد مطالعه قرار گرفت. سپس در سال ۱۹۹۸ از بیش از ۴۰ هزار زن درخواست شد تا به پرسشهای مربوط به نوع رژیم غذاییشان در مقطع دبیرستان پاسخ دهند.
«والتر ویلت» از متخصصان این مطالعه گفت: در بررسیهای دیگر آمده است که بافت پستان به طور خاص در دوران کودکی و نوجوانی تحت تاثیر مواد سرطان زا و مواد ضد سرطان قرار میگیرد. اکنون شواهدی به دست آوردهایم که نشان میدهد نوع تغذیه در سنین کودکی فاکتور مهمی در خطر بروز بیماری سرطان در آینده است.
به گزارش ایسنا، در طول ۲۰ سال مطالعه تقریبا ۳۰۰۰ مورد سرطان پستان گزارش شد. به گفته متخصصان، یافتهها حاکی از آن است که خطر سرطان پستان با مصرف روزانه ۱۰گرم فیبر حدود ۱۳ درصد کاهش مییابد. به طور کلی افرادی که در دوران نوجوانی میزان بالایی فیبر خوراکی مصرف میکنند ۱۶ درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان پستان هستند.
No tags for this post.