۱۲ مورد ابتلای جدید به کرونا در همدان

دکتر محمد طاهری در گفتگو با خبرگزاری سیناپرس، اظهار کرد: تعداد موارد مثبت در بخش بستری و سرپایی در ۲۴ ساعت گذشته ۱۲ مورد جدید اعلام کرد و گفت: در بخش سرپایی به عدد ۱۰۰هزار و ۱۲۳ مورد و در بخش بستری به ۳۱ هزار و ۱۷۱ مورد افزایش یافته است.
وی به تعداد مراجعین سرپایی به اورژانس بیمارستانها با علائم تنفسی مشکوک به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته اشاره کرد و افزود: این رقم ۳۱۹ نفر بوده که ۳۳ مورد در بخش عادی، ۹ مورد در بخش ICU بستری شدند و حال ۲۵ نفر وخیم گزارش شده است.
دکتر طاهری به آمار شهرستانها اشاره کرد و یادآور شد: شهرستان اسدآباد یک هزار و ۶۵۱، بهار یک هزار و ۵۷۰ نفر، تویسرکان یک هزار و ۵۹۷، رزن یک هزارو ۲۴۲، قروه درگزین ۴۲۱، فامنین ۴۱۴ مورد، کبودرهنگ یک هزار و۵۴۶، ملایر پنج هزار و ۸۰۴ نفر، نهاوند چهار هزار و ۱۷۱، همدان ۱۲ هزار و ۷۱ و خارج از استان ۶۸۴ مورد مثبت گزارش شده است.
گزارش: محمد جواد صفری





