چهار همدانی جان خود را بر اثر کرونا از دست دادند

دکتر محمد طاهری در گفتگو با خبرگزاری سیناپرس از فوت چهار نفر در استان همدان درشبانه روز گذشته خبر داد و گفت: این رقم از ابتدای شیوع بیماری تا کنون به دو هزار و 320 مورد افزایش یافته است.

وی افزود:  تعداد موارد مثبت در بخش بستری و سرپایی در 24 ساعت گذشته  430 مورد جدید اعلام کرد و گفت: در بخش  سرپایی به عدد 49 هزار و 182 مورد و در بخش بستری به 19 هزار و 468 مورد افزایش یافته است.
وی به تعداد مراجعین سرپایی به اورژانس بیمارستانها با علائم تنفسی مشکوک به کرونا در 24 ساعت گذشته اشاره کرد و افزود: این تعداد 717 مورد بوده که 135مورد در بخش عادی، 18 مورد در بخش ICU بستری شدند و حال 31 نفر وخیم گزارش شده است.
دکتر طاهری به آمار شهرستانها اشاره کرد و یادآور شد: شهرستان اسدآباد 882 مورد، بهاریک هزار و 29 ، تویسرکان یک هزارو 66، رزن 814، قروه درگزین 294 مورد، فامنین 327 مورد، کبودرهنگ یک هزار و 79، ملایر سه هزار و 613،   نهاوند دو هزار و 416، همدان هفت هزار و 490 مورد  و خارج از استان 458 مورد مثبت گزارش شده است.

گزارش :سحر فرامرزدوست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا