کرونا جان چهار نفر دیگر را در همدان گرفت

دکتر محمد طاهری در گفتگو با خبرگزاری سیناپرس از فوت چهار نفر در استان همدان درشبانه روز گذشته خبر داد و گفت: این رقم از ابتدای شیوع بیماری تا کنون به دو هزار  و ۲۱۵ مورد افزایش یافته است.

وی افزود:  تعداد موارد مثبت در بخش بستری و سرپایی در ۲۴ ساعت گذشته  167مورد جدید اعلام کرد و گفت: در بخش  سرپایی به عدد ۴۳ هزار و723 مورد و در بخش بستری به 17هزار و 728ورد افزایش یافته است.
وی به تعداد مراجعین سرپایی به اورژانس بیمارستانها با علائم تنفسی مشکوک به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته اشاره کرد و افزود: این 362مورد بوده که 68مورد در بخش عادی،10مورد در بخش ICU بستری شدند و حال ۳۲ نفر وخیم گزارش شده است.
دکتر طاهری به آمار شهرستانها اشاره کرد و یادآور شد: شهرستان اسدآباد ۷۸۱ مورد، بهار960، تویسرکان یک هزار و هفت،  رزن ۷۵۳، قروه درگزین ۲۸۴ مورد، فامنین ۳۱۶ مورد، کبودرهنگ یک هزار و ۱۳، ملایر سه هزار و ۱۹۰،   نهاوند دو هزار و ۲۷۰، همدان شش هزار و 738مورد و خارج از استان ۴۱۶ مورد مثبت گزارش شده است.

گزارش :سحر فرامرزدوست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا