مردم روزهای اولیه مشاهده علائم به پزشک مراجعه کنند

به گزارش خبرگزاری سیناپرس، دکتر سیامک دانشور  اظهار کرد: کادردرمان با فداکاری و تلاش به صورت شبانه روزی آماده خدمت به بیماران کرونایی هستند.

وی ادامه داد: هشت بخش در دو بیمارستان به بیماران کرونایی اختصاص یافته و بیماران کرونایی که شرایط خوبی ندارند در دو بیمارستان نهاوند بستری می شوند و اگر بعد از چند روز شرایط آنها رو به بهبود باشد، آنها را مرخص می کنیم و در صورت نیاز به داروهایی که در بیمارستان برای درمان آنها تجویز شده است، می توانند به صورت روزانه به عنوان بیمار سرپایی به بخش کلینیک تنفسی بیمارستان مراجعه کرده و پس از معاینه توسط پزشک متخصص داروی مورد نیاز خود را به عنوان بیمار بستری موقت تحویل بگیرند.

دانشور در ادامه از مردم خواست شرایط بحرانی نهاوند را باور کنند و همچنان از تجمع، شب نشینی، مهمانی و حضور بی مورد در خیابان ها خودداری کرده و شیوه نامه های بهداشتی و زدن ماسک را به صورت جدی رعایت کنند.

وی خاطرنشان کرد: کادردرمان تمام قد با فداکاری، تلاش و ازخودگذشتگی برای حفظ جان و سلامتی مردم در خط مقدم مبارزه با این بیماری مرگبار با تمام ظرفیت و امکانات موجود قرار دارند.

وی به مردم هشدار داد: از هر گونه خود درمانی خودداری کنند و به توصیه افراد غیر از پزشک برای درمان کرونا گوش ندهند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان نهاوند یادآور شد: مردم به محض دیدن وجود علائم اولیه بیماری به پزشک مراجعه کرده و در صورت داشتن تنگی نفس حتماً به بیمارستان ها مراجعه کنند.

دکتر دانشور گفت: اگر مردم در همان روزهای اولیه مشاهده علائم این بیماری به پزشک مراجعه کنند می توانند از مرحله دوم که مراجعه به بیمارستان و بستری شدن است، جلوگیری به عمل آورند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا