ایجاد هزار شغل پایدار در نخستین شرکت پهپادهای غیرنظامی کشور
به گزارش سینا پرس فارس، پرواز کردن یکی از آرزوهای دیرینه انسان ها است که به ابتدای تاریخ بر می گردد.
تلاش انسانها برای تحقق این امر ستودنی بود، که برخی از این تلاشها موفق و برخی ناموفق بودند، تا جایی که اولین دستگاهی که کنترل آن به دست خلبان بود توسط برادران رایت در سال ۱۹۰۳ میلادی ساخته و تاکنون صنعت هوانوردی پیشرفت های زیاد و چشمگیری داشته است.
با گذر زمان، پرواز کردن به راهی راحت تر برای انجام امور سخت روی زمین تبدیل شده و با توجه به اینکه انسانها می کوشند تا با بهره بردن از تکنولوژی و علوم روز، زندگی راحتتر و بهتری داشته باشند؛ پهپاد ها نیر یکی از اختراعات بشر بوده که کمک شایانی به صنعت ها و زمینههای مختلف کرده است.
پهپاد، پرنده بدون سرنشینی است که در ابعاد و سایز های کوچک طراحی و تولید می شود و می توان به واسطه رادیوکنترل، آن را در محدوده مجاز برد رادیویی هدایت و کنترل کرد.
اولین استفاده از پهپاد مربوط به استفاده نظامی بود که با پیشرفت زمان و تکنولوژی اندازه این پرنده های هدایت پذیر از راه دور؛ کوچک تر و هدایت آنها آسان تر شده و با پیشرفت صنعت هواپیماهای بدون سرنشین شاهد آن هستیم که در سال های اخیر کاربرد آنها نیز بیشتر شده است.
مدیرعامل یکی از شرکتهای تولید و مونتاژ پهپاد؛ مستقر در پارک علم و فناوری فارس گفت: میثم پارسایی، فارغالتحصیل مهندسی نفت و مهندسی عمران و همچنین مدیرعامل شرکت اسپاد سپهر پارسه هستم.
وی بیان کرد: شرکت ما در زمینه طراحی، تولید و مونتاژ انواع پهپادهای تخصصی حوزه کشاورزی، تصویربرداری هوایی، نقشه برداری هوایی، بازرسی خطوط برق ،گاز و نفت فعالیت دارد.
اسپاد سپهر پارسه، اولین تیم تخصصی پهپادهای غیرنظامی در ایران
این کارآفرین بیان کرد: شرکت اسپاد سپهر پارسه از سال ۱۳۹۱ به عنوان اولین تیم تخصصی در حوزه پهپادهای غیرنظامی فعالیت خود را آغاز نموده است.
وی افزود: مالکیت معنوی این طرح متعلق به خانم سارا غفاری میباشد و او بنیانگذار پهپادهای محلول پاش کشاورزی ایران است.
پارسایی در خصوص اعضای کمپانی اسپاد سپهر پارسه گفت: تیم این شرکت از متخصصین هوا فضا، مکانیک، الکترونیک، صنایع ، مدیریت بازرگانی تشکیل شده است.
وی با اشاره به اینکه علاقه شدیدی به کارآفرینی، صنعت هوا فضا و کشاورزی داشته افزود: ایده اولیه شرکت، بعد از اینکه با افراد زیادی صحبت کردیم و حاضر به سرمایه گذاری نشدند، سرانجام شرکت با ۲۵۰ هزار تومان توسط خانم غفاری تشکیل شد.
مدیرعامل شرکت اسپاد سپهر پارسه گفت: دستگاه های تولیدی و مونتاژی این شرکت با ظرفیت ۱۰،۱۶،۲۰ لیتری در بازار عرضه و هر دستگاه ۲ شغل به طور مستقیم با درآمد حداقل ۶۰ میلیون تومان در ماه ایجاد می کند که در حوزه تخصصی کشاورزی، تصویربرداری، نقشه برداری ، بازرسی خطوط محصول ما به بازار ارائه میشود.
وی با اشاره به اینکه این شرکت موفق شده به عنوان اولین شرکت مجوز آموزش عملیات از سازمان هواپیمایی کشوری دریافت کند بیان کرد: شرکت ما توانسته بیش از ۱۰۰۰ شغل پایدار در کشور عزیزمان ایران ایجاد کند.
ایجاد هزار شغل پایدار
پارسایی افزود: قطعا شروع هر فعالیت جدید استرس خواهد داشت و راه اندازی صنعت پهپاد، کار سختی بوده که ما توانستیم با همراهی دوستان در شرکت و تلاش شبانه روزی بر مشکلات غلبه و شرکت را تاسیس کنیم.
وی ادامه داد: اهداف و زمینه کاری شرکت ارتباط مستقیم با قشر بسیار زیادی از مردم از جمله کشاورزان، مهندسین حوزه کشاورزی ، حوزه نقشه برداری و بازرسی دارد.
مدیرعامل اسپاد سپهر پارسه در خصوص خدمات شرکت گفت: خدمات محلول پاشی، نقشه برداری و بازرسی خطوط توسط تیم ما و این پهپاد ها ارائه می شود، همچنین در صنعت کشاورزی توانسته ایم ۹۵ درصد مصرف آب، ۳۰ تا ۵۰ درصد سم را کاهش دهیم و باعث افزایش ۲۰ درصدی بهروری و سلامت محصول شویم.
روند طاقت فرسای اداری، سد راه شرکتهای دانش بنیان
وی در خصوص موانع راه بیان کرد: متاسفانه روند اداری بزرگترین مانع بر سر راه کار آفرینان است، ما در این شرکت 2 بار شکست خوردیم و هر کدام از اعضای شرکت شغل دومی انتخاب کردند.
این نخبه جوان در خصوص تمایل افراد و گروه ها به تشکیل شرکت های خود مستقل از مراکز دانش بنیان گفت: مشکلات و سازمان های دولتی در مبحث مجوز ها باعث می شود که افراد شرکت های خود را مستقل از مراکز دانش بنیان تاسیس کنند چون شرکت های خارج از مجموعه پارک راحتتر مجوز بهره برداری دریافت میکنند.
وی ادامه داد: به طور مثال ما برای اخذ کارت بازرگانی ۴ ماه پیگیری کردیم؛ اما شرکتی خارج از مجموعه کمتر از یکماه مجوز اخذ کرده است.
پارسایی تصریحکرد: اگر به کارآفرینان و شرکت های دانش بنیان توجه شود بدون شک در بسیاری از صنعت ها به خودکفایی خواهیم رسید.
منبع: فارس