جهاددانشگاهی فارس به بهترین شکل ممکن دوره سرباز مهارت را اجراکرد
به گزارش سینا پرس فارس، دکتر حیدر صفرپور در دیدار با رئیس جهاددانشگاهی فارس بر استفاده از ظرفیت دانشگاهی در تعریف و تفسیر نیازهای جامعه ورزش و مسائل موجود از طریق سرفصلهای پژوهشی تاکید و عنوان کرد: پیش نیاز تحقق این مهم انجام دقیق و علمی یک کار تحقیقاتی است که نیازهای استان براساس شرایط موجود احصاء شود.
صفر پور با اشاره به اینکه: ارتباط بین بخشی و بین دستگاهی در راستای معرفی بیشتر ظرفیت دو دستگاه نقش موثری دارد افزود: این مهم اثرات جانبی چالشها را به حداقل میرساند.
وی از برگزاری دوره سرباز مهارت به عنوان تجربه خوب همکاری مشترک با جهاددانشگاهی فارس یاد کرد و خاطرنشان کرد: این مهم در فارس به عنوان استانی پیشرو به بهترین شکل ممکن اجرایی شد.
مدیرکل ورزش و جوانان فارس بر استفاده از ظرفیت دانشگاهی در تعریف و تفسیر نیازهای جامعه ورزش و مسائل موجود از طریق سرفصلهای پژوهشی تاکید و عنوان کرد: پیش نیاز تحقق این مهم انجام دقیق و علمی یک کار تحقیقاتی است که نیازهای استان براساس شرایط موجود احصاء شود.
صفرپور که با همراهی شورای معاونین اداره کل متبوع در دیدار حضور یافت، در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: زنان، طیف شاخصی از جمعیت استان فارس را تشکیل داده اند و در حوزه ورزش و جوانان نگاه متفاوتی به این قشر داریم و یکی از هدف گذاری هایمان این است که مادران خانواده را با رسالت و اهمیت فضای ورزش آشنا کنیم، چرا که معتقدیم این کار، پیشران شدن کل خانواده در امر ورزش را تسهیل میکند.
او خاطرنشان کرد: با توجه به اقتضائات خاص زنان و احساس برخی محدودیتها، میتوان ضمن معرفی ظرفیتهای موجود، زمینه برای حضور بانوان در عرصههای محتلف را فراهم کرد.
مدیرکل ورزش و جوانان فارس ابراز امیدواری کرد که این جلسه فتح بابی برای تعاملات و ارتباط بعدی باشد.
صفرپور همچنین تصریح کرد: علاقهای به امضای تفاهمنامه صرفا بر روی کاغذ نداریم بلکه باید با برگزاری جلسات کارشناسی، مواردی که قابلیت اجرایی داشته باشند، احصاء شوند.
او همچنین اظهار کرد: یکی از شاخص ترین ویژگیهای جهاددانشگاهی خودکفایی این نهاد در اداره مجموعه خود است، در حالی که این مهم حلقه مفقودهای است که سالها در عرصه ورزش با آن مواجه هستیم.
دکتر محمدمهدی سرفراز شکوهی، معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان فارس نیز در ادامه این نشست، بیان کرد: رویکرد جدیدی در ورزش و جوانان استان با تمرکز بر سمنهای مردم نهاد فعال در حوزه علم و فناوری با توجه به شعال سال در دستور کار قرار گرفته است.
او افزود: بین ١٥ تا ١٧ سمن در استان فارس در عرصه علم و فناوری ومشخصا دانش بنیان فعالیت میکنند که با توجه به رویکرد مردمی و اجتماعی که دارند، زمینه حضور علمی آنها در مراکزی مانند جهاددانشگاهی وجود دارد.
شکوهی به مسائل مربوط به مهارتهای مختلف ویژه جوانان هم اشاره و بیان کرد: اعضای سمنها یک بازه سنی، سازمانی و اجتماعی دارند که نه مشخصا زیر مجموعه آموزش و پرورش و نه دانشگاهیان تعریف میشوند که جهاد میتواند ورود کند تا اقشار مختلف جوان از بازه سنی ١٨ تا ٣٥ سال را با مسائل و مهارتهای اجتماعی درگیر کند.
او تصریح کرد: تابستان امسال و پس از دو سال از شیوع بیماری کرونا و کاهش محدودیتهای ناشی از این بیماری فرصت خوبی برای اعلام فراخوان برپایی کارگاههای مهارتی و عملیاتی در حوزههای صنعت، گردشگری، دانش بنیان و کشاورزی با همکاری جهاددانشگاهی فارس است.
معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان فارس عنوان کرد: هماینک ١٧١ سمن در استان فارس وجود دارد که اگر تنها ٥٠ سمن از این تعداد را سرپانگه داریم، اقدامات خوبی انجام خواهد شد.
همچنین در این جلسه بر اجرای اقدامات مشترک که منجر به ایجاد جامعهای بانشاط و پویا و کاهش کم تحرکی میشود، تاکید شد.
حضور بانوان در حوزههای قهرمانی، علمی و آموزشی و فرهنگی، استعدادیابی زنان در حوزه همگانی، کمبود علم در عرصه ورزش، ورود تخصصی ورزشکاران به عرصه علمی و تخصصی شدن کار مربیان با ارتقای علم و دانش نیز از دیگر مواردی بود که توسط معاونین اداره کل ورزش و جوانان فارس در این جلسه مطرح شد.
گزارش: محمدرضا قشقایی زاده