کاربران اینترنت دارای رمزارز چند درصد میباشند

به گزارش سینا پرس فارس،  داده‌های موجود در این گزارش با توجه به روند‌های اصلی رفتار افراد در محیط‌های مجازی، با تکیه بر نرخ مالکیت رمزارزها در هر کشور و جمعیت‌ شناسی مطابقت داده شده است.
DataReportal  اخیرا گزارشی منتشر کرده است که طبق داده‌های  به نظر می‌رسد رمزارزها به موضوعی فراتر از مد تبدیل شده‌ است.  طبق داده‌ها بیش از یک نفر از هر ۱۰ کاربر اینترنت که در سن کار است دارایی رمزارزی دارد و کاربران ۱۶ تا ۶۴ ساله اینترنت، بیش از ۱۰ درصد کاربران رمزارز میباشند.

یکی از کشورهایی که در بین آمار این گزارش به طور قابل توجهی ضریب نفوذی بیشتری نسبت به سایر کشورها دارد، تایلند است. بر اساس داده‌های این گزارش، در بین کاربران تایلندی از هر ۱۰ نفر بیش از دو نفر (۲۰.۱ درصد) دارایی رمزارزی دارند.

تایلند (۲۰.۱ درصد)، نیجریه (۱۹.۴ درصد)، فیلیپین (۱۹.۴ درصد)، آفریقای جنوبی (۱۹.۴ درصد) و ترکیه (۱۸.۶ درصد) پنج کشور برتر با بالاترین نرخ پذیرش رمزارز هستند.

از دیگر نتایج این گزارش می‌توان به مالکیت بیشتر مردان نسبت به زنان اشاره کرد. همچنین در میان افراد مسن‌تر، پدیده رمزارزها محبوبیت چندانی ندارد و از هر ۲۰ کاربر ۵۵ تا ۶۴ ساله، کمتر از یک نفر دارایی رمزارزی دارد. در رنج سنی ۲۵ تا ۳۴ سال که بیشترین تمرکز جمعیتی وجود دارد، مردان سهم ۱۵.۵ درصدی و زنان سهم ۹.۵ درصدی دارند.

تاثیر رگولاتوری بر رمزارزها

هنوز مشخص نیست این آمار بر سیاست‌گذاری کشورهایی که در حال بررسی مقررات برای رمزارزها هستند چه تاثیری می‌گذارد. کشور آمریکا به عنوان چهاردهمین کشور در این گزارش رتبه‌بندی شده است و ۱۲.۷ درصد از جمعیت این کشور دارایی رمزنگاری‌شده دارند. کشور آمریکا که در حال آماده شدن برای تشدید مقررات رمزارزها در سطح امنیت ملی است، با این میزان سهم، بالاتر از میانگین جهانی (۱۰.۲ درصد) ایستاده است. در مقابل کشورهایی همچون پرتغال (۹.۷ درصد) و آلمان (۹.۷ درصد) که کشور‌های دوستدار رمزارزها محسوب می‌شوند در رده‌هایی پایین‌تر قرار می‌گیرند. روسیه نیز که در حال بررسی یک چارچوب نظارتی جامع است، تنها با دو درصد در انتهای رده‌بندی قرار دارد.

گزارش: محمدرضا قشقایی زاده

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا