روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی

روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی
۲۷اردیبهشت ماه که در سطح جهانی به عنوان روز ارتباطات و جامعه اطلاعاتی نامگذاری شده است امروزه نقش روابط عمومی ها در کمک به تصمیم گیری های مدیریتی و استراتژیک یک سازمان نقشی قابل توجه است.
نقش روابط عمومی به عنوان ابزار مدیریتی برای فعالیت های حرفه ای، علمی و الکترونیکی، از مشخصه های جدید روابط عمومی در عصر ارتباطات است. بنا بر این، از نقاط برجسته و ممتاز در مدیریت استراتژیک، تأکید بر محیط برون سازمانی و حتی جهانی است و در واقع، منظور از وظایف استراتژیک روابط عمومی، دخالت در روند تصمیم گیری سازمان است.
اهمیت جایگاه روابط عمومی در عصر ارتباطات و در دورانی که اطلاعرسانی در همه عرصهها پیشتاز است، دوچندان شده است به گونه ای که موفقیت سازمانها، ادارات و شرکتها و دوامشان در عرصهها و فعالیت های تخصصی به عملکرد روابط عمومیهای آنها وابسته است.
تأسیس اتحادیه بین المللی مخابرات (ITU)
اتحادیه بینالمللی مخابرات یا آی تی یو (ITU) یک سازمان بینالمللی وابسته به سازمان ملل متحد است. این اتحادیه دومین اتحادیه قدیمی پس از کمیسیون راین است. این اتحادیه وظیفه قانونگذاری و مدیریت فضای فرکانسی، تدوین استانداردهای تبادل داده و اطلاعات و همچنین کمک به رشد و توسعه ارتباطات در سراسر جهان را بر عهده دارد. مقر این سازمان در ژنو سوئیس است. این اتحادیه 17مه 1865 تاسیس شد.
تولد اد هاسل
اد هاسل متولد ۱۷مه ۱۸۹۷ است. وی شیمیدان نروژی و برنده جایزه نوبل شیمی ۱۹۶۹ برای توسعه مفهوم صورت بندی و کاربردهای آن در شیمی شد.
درگذشت جرالد موریس ادلمان
جرالد موزیس المان ایمونولوژیست و بیولوژیست آمریکایی و برنده جایزه نوبل فیزیولوژی – پزشکی ۱۹۷۲ برای تحقیقات سیستم ایمنی بود. وی در ۱۷مه ۲۰۱۴ درگذشت.
تولد ادوارد جنر
ادوارد جنر، پزشك معروف انگليسي در ۱۷ مه ۱۷۴۹ در انگلستان به دنيا آمد.وی موفق شد تا در ۱۴ مه ۱۷۹۶ واكسن ضد آبله را كشف كند. او معتقد بود كه تزريق مايه آبله، سبب ايجاد آبله خفيف در انسان مي شود و همين موضوع موجب مصونيت بدن در مقابل اين بيماری خواهد شد. پس از آزمايش موفقيت آميز واكسن آبله، جنر فوراً اين كشف را طی رساله ای نوشت و به دانشمندان ارائه کرد.
در اين هنگام، برخی دانشمندان او را شعبده باز قلمداد كردند و با عنوان كردن اينكه جنگ با تقدير و طبيعت، برخلاف موازين دينی است، مبارزات جنر عليه بيماری آبله را تقبيح كردند. اما جنر دست از كار نكشيد و به آرامي نظريات و كشفيات خود را به اثبات رساند. كم كم جنر شهرت يافت و هزاران نفر را با موفقيت واكسينه كرد. از آن پس آبله كوبي در نقاط ديگر دنيا نيز رواج يافت و بسياری از مردم، از خطر مرگبار آبله رهايی يافتند. وی سال های پايانی عمر را در زادگاهش گذراند و سرانجام در ۳۰ نوامبر ۱۸۲۲ در ۷۳ سالگی در گذشت.