پیش بینی بیماری های مردانه به کمک این هورمون جدید

به گزارش سیناپرس، محققان طی مطالعات جدید خود موفق به کشف هورمونی شدند که به کمک آن می توان بیماری های مردان را پیش بینی کرده و قبل از شروع، از آن جلوگیری کرد.

این مطالعه در پی سه پژوهش قبلی است که به بررسی این هورمون و ارتباط آن با پیری می ‌پردازد.

 راویندر آناند ایول، استاد دانشگاه ناتینگهام و یکی از پژوهشگران ارشد این تیم مطالعاتی در رابطه با موضوع فوق می‌گوید: درک این که چرا برخی افراد با افزایش سن بیشتر به ناتوانی و بیماری مبتلا می‌شوند، حیاتی است تا بتوان مداخلاتی را برای اطمینان از اینکه افراد نه تنها عمر طولانی دارند، بلکه زندگی سالمی نیز با افزایش سن تجربه می ‌کنند، پیدا کرد.

به گزارش سیناپرس، کشف هورمون فوق، گام مهمی در درک این موضوع محسوب شده و راه را برای کمک به افراد نه تنها به صورت فردی هموار می کند ، بلکه به کاهش بحران مراقبتی که به عنوان یک جامعه با آن روبرو هستیم کمک خواهد کرد.

این تیم تحقیقاتی  نمونه خون ۳ هزار مرد را از هشت مرکز منطقه ای در سراسر اروپا، تجزیه و تحلیل کرده و نتایج خود را با رفتار تستوسترون مقایسه و دریافتند که INSL3 در مقایسه با آن نوسان زیادی ندارد. به گزارش سیناپرس، علاوه بر این، مطالعه فوق نشان می ‌دهد که حتی جمعیت مردان جوان و سالم هنوز غلظت‌ های متفاوتی از INSL3 در خون دارند.

به گزارش سیناپرس، با توجه به اینکه تستوسترون و INLS3 توسط سلول‌ های یکسانی ساخته می‌شوند، اما در طول زندگی رفتار بسیار متفاوتی دارند، این کشف دارای اهمیت زیادی بوده و بررسی عملکرد این هورمون، درک عمیق ‌تری از رابطه بین INSL3 در بدن و ضعف استخوان، اختلال عملکرد جنسی، دیابت، بیماری‌ های قلبی عروقی و سایر بیماری ‌های مرتبط با افزایش سن ارائه می کند.

بر اساس ویژگی های کشف شده در رابطه با این هورمون، محققان توانسته اند یک مسیر بالقوه برای بهبود اقدامات مراقبت پیشگیرانه در مورد پیامدهای عوارض ناشی از سن را نشان دهد.

این تیم مطالعاتی تلاش می کند تا با شناسایی عوامل مختلف سبک زندگی که ممکن است بیشترین تأثیر را بر سطوح هورمون INLS3 داشته باشد، گامی بلند در حفظ سلامت مردان بردارد.

به گزارش سیناپرس، پروفسور ریچارد ایول از دیگر پژوهشگران حاضر در این تیم مطالعاتی، در رابطه با اهمیت این کشف می گوید: اکنون ما نقش مهمی را که این هورمون در پیش‌ بینی بیماری ایفا می ‌کند و تفاوت آن در بین مردان می‌ دانیم. ما توجه خود را به این نکته معطوف کرده ‌ایم که چه عواملی بیشترین تأثیر را بر سطح INSL3 خون دارند.

تحقیقات اولیه نشان می دهد که تغذیه ممکن است نقش مهمی در این حوزه داشته باشد، اما بسیاری از عوامل دیگر مانند ژنتیک یا قرار گرفتن در معرض برخی از اختلالات غدد درون ریز محیطی نیز باید مورد توجه قرار گیرند.

شرح کامل این یافته ها در آخرین شماره مجله تخصصی  Frontiers in Endocrinology منتشر شده است.

مترجم: جاوید خیرخواه
 

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا