چه کسانی نیازی به قرنطینه ندارند؟

به گزارش سیناپرس، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها هفته گذشته ابزار جدیدی را در وب سایت خود راه اندازی کرد تا به مردم کمک کند پس از ابتلا به کرونا ارزیابی و تعیین کنند که آیا همچنان نیاز به قرنطینه دارند یا خیر.

این ابزار دیجیتالی که ماشین ‌حساب قرنطینه نام دارد، برای جلوگیری از گسترش این بیماری ویروسی طراحی شده است تا به افراد بگوید چه مدت باید قرنطینه یا ایزوله شوند.
از آنجایی که همه ‌گیری جهانی کرونا همچنان در بسیاری از نقاط جهان ویرانی به بار می ‌آورد، کارشناسان بهداشت از عموم مردم انتظار دارند تا سهم خود را در مبارزه با شیوع ویروس کرونا انجام دهند.

به گزارش سیناپرس، علاوه بر اقدامات احتیاطی مانند استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی و شستن دست‌ها، محققان همچنین امیدوارند که مردم در صورت نیاز در خانه بمانند و پس از ابتلا به کرونا خود را قرنطینه کنند.
دکتر وس استابل فیلد (Wes Stubblefield) از دپارتمان بهداشت عمومی آلاباما در این باره گفت: این اقدام به مردم امکان می ‌دهد تا در صورت ابتلا به کرونا یا زمانی که در معرض شخص بیمار قرار می گیرند چه کاری باید انجام دهند. اگرچه این ابزار برای همه افرادی که در معرض ابتلا به کرونا قرار گرفته اند مفید است، گروه های خاصی از افراد وجود دارند که نیازی به قرنطینه ندارند.

به گفته محققان و مقامات بهداشت، افرادی که با واکسن کووید-۱۹ خود را واکسینه و دوزهای تقویتی نیز تزریق کرده اند، دیگر نیازی به قرنطینه یا ماندن در خانه پس از قرار گرفتن در معرض کرونا ندارند. همچنین افرادی که در ۹۰ روز گذشته به کرونا مبتلا شده اند و آزمایش آنها مثبت بوده است نیز از قرنطینه معاف هستند.

با این حال، پژوهشگران توصیه می کنند که مردم همچنان به هشدارها توجه کنند. افرادی که واکسن ‌های خود را به موقع زده اند باید به مدت ده روز پس از قرار گرفتن در معرض یا تماس نزدیک با بیمار کرونایی، از ماسک مناسب در اطراف دیگران استفاده کنند. آنها همچنین باید پنج روز پس از قرار گرفتن در معرض بیمار مورد آزمایش قرار بگیرند. در صورت مثبت بودن آزمایش آنها در این مرحله، ملزم به جداسازی و قرنطینه خواهند بود.
به گزارش سیناپرس، کسانی که در ۹۰ روز گذشته آزمایششان مثبت بوده و با ویروس مبارزه کرده اند، باید به مدت ده روز از ماسک استفاده کنند و اگر پس از بهبودی بیماری علائمی نداشتند، نیازی به قرنطینه یا آزمایش ندارند.

مترجم: سامیه خسروی زاده
منبع: medicaldaily
 

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا