بیش از 30 سامانه هوشمند مدیریت بیمارستانی تولید شد 

به گزارش سیناپرس، با توجه به تخصصی شدن و پیچیده شدن فعالیت‌ها در حوزه های گوناگون، مدیریت و نظارت همه جانبه امروزه یکی از دشوارترین کارها است  و مدیران شاید به نسبت گذشته فرصت کافی برای رسیدگی به تمام مسائل و جزییات را نداشته باشند. همچنین سامانه های هوشمند امروزه به گونه ای طراحی شده اند که می توانند بخش های مختلف را مدیریت کرده و کیفیت و کمیت خدمات ارائه شده را ارزیابی کنند.
در این رابطه شرکت «سان طب کرمانشاه» از شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری استان کرمانشاه که کار طراحی و تولید این سامانه های هوشمند را برعهده دارد، تاکنون 30 نمونه این سامانه های هوشمند را در کشور طراحی کرده است که در حوزه های مدیریت یبمارستانی در دو بعد ادارای و درمانی کاربرد دارند. 

محسن مسگریان مدیرعامل این شرکت با اشاره به راه اندازی این شرکت از سال 1396، گفت: فعالیت ما از سال 1382 با نام شرکت دیگری شروع شد و برای دانش بنیان شدن مجبور به تغییرات شرکت شدیم و در نهایت شرکت «سان طب کرمانشاه» را سال 96 ثبت کردیم.

وی افزود: این شرکت در زمینه طراحی و تولید سامانه های مدیریت بیمارستانی در دو بخش اداری و درمانی فعالیت دارد، سامانه‌هایی که می‌توانند کار مدیریت و نظارت را در بخش های مختلف انجام دهند.

وی تصریح کرد: این سامانه های هوشمند بر اساس آیتم هایی که برای آنها تعریف می شود کار نظارت و ارزیابی و مدیریت را انجام می دهند و همین امر موجب ارتقا کیفیت خدمات رسانی می شود.

مسگریان افزود: بطور مثال در بحث سامانه «کنترل عفونی» که هم اکنون آن را تولید می کنیم سامانه مشخص می کند آلودگی عفونی در واحد مربوطه وجود دارد یا خیر، یا اگر آلودگی هست منشا آن کجاست و نقاط ضعفی که باعث این آلودگی شده را شناسایی می کند، از طرفی این سامانه هوشمند قدرت تحلیل داشته و ریشه اصلی مشکل و آلودگی را نیز شناسایی می کند.

وی افزود: این حد از توانایی و قدرت سامانه ها به مدیران این امکان را می دهد که در لحظات حساس بتوانند تصمیم گیری‌های سریع و درستی داشته باشند.

این مخترع کرمانشاهی تاکید کرد: همچنین سامانه ها با تشخیص به موقع مشکل و ریشه یابی آن می توانند تا حد زیادی موجب کاهش خسارت ها و هزینه های بعدی شوند.

مسگریان با اشاره به طراحی و تولید 30 نرم افزار سامانه مدیریتی ویژه بیمارستان ها، گفت: یکی از پرفروشترین این سامانه های، «سامانه مدیریت پرستاری» است که در 20 حیطه مدیریت پرستاری را نظارت و ارزیابی می کند.

وی افزود: همچنین سامانه «سان بیس» که مدیریت ایمنی بیمار را برعهده دارد از جمله سامانه های پرطرفدار شرکت است که بر اساس 20 آیتم طراحی شده از جمله میزان آموزش پرسنل درمانی، تجهیزات پزشکی به کار رفته و ایمنی بیمار را ارزیابی و نظارت می کند.

مدیرعامل شرکت «سان طب کرمانشاه» از ارسال محصولات این شرکت به 18 استان کشور خبر داد و افزود: برنامه ریزی برای صادرات دو نرم افزار هم صورت گرفته اما انجام این کار منوط به مساعد شدن شرایط کرونایی است.

مسگریان با اشاره به دانش بنیان شدن این شرکت هم گفت: سال 1397 توانستیم به عنوان شرکت دانش بنیان معرفی شویم و در حال حاضر با به پایان رسیدن دوره دانش بنیانی، در مرحله ارزیابی مجدد هستیم.

وی  با اشاره به فعالیت هشت نفر در این مجموعه، گفت: از این تعداد چهار نفر نیروی تمام وقت و مابقی نیروها بصورت پاره وقت با شرکت همکاری دارند.

مسگریان از پارک علم و فناوری کرمانشاه به عنوان یک نهاد حمایتی موثر یاد کرد و افزود: این مرکز کمک خوبی برای شرکت های نوپاست و در همان شروع فعالیت با در اختیار گذاشتن مکان، امکانات و تسهیلات و نیزبرگزاری دوره های آموزشی شرکت ها را در رسیدن به اهداف خود یاری می کند.
 

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا