کنفرانس شیمی و تکنولوژی موادغذایی در آمریکا
این کنفرانس فرصت مناسبی برای بحث و تبادل نظر درخصوص فناوریها و نوآوریهای درحال ظهور، مدیریت کیفیت، بستهبندیهای جدید موادغذایی، تغذیه و رژیم غذایی، فساد میکروبیولوژیکی، نانوکامپوزیتها، نانوحسگرها، امنیت غذایی در جهان با تأکید ویژه بر شیمی و تکنولوژی موادغذایی است.
برخی از مهمترین محورهای این کنفرانس عبارتند از :
– فناوریهای فرآوری و بستهبندی موادغذایی
– نانوفناوری موادغذایی
– بیوتکنولوژی کشاورزی
– نانوفناوری موادغذایی
– مدیریت و کیفیت موادغذایی
– موادغذایی اصلاح ژنتیکی شده
– کنترل و ایمنی موادغذایی
– مدیریت تغذیه
پیشرفتها و تحقیقات در تغذیه
آخرین مهلت ارسال مقالات 31 ژوئیه (9 مرداد) اعلام شده است.
علاقمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت کنفرانس مراجعه کنند.
No tags for this post.